AistėB. parašė:
Dar echoskopas visai gerai skamba. Man su kažkokia medine tūta 😄
Man taip pat😁
AistėB. parašė:
Dar echoskopas visai gerai skamba. Man su kažkokia medine tūta 😄
Man taip pat😁
Zivile_Kry parašė:
Labas visoms! antra diena kaip skaitau Jūsų komentarus forume ir jau šiandien pabaigiauDaug visokios info
![]()
Labukas, kuriam rajone gyvenat? Mano terminas lapkričio 29:))
Arijja parašė:
Maniškė tai turi elektroninį. Patepa pilvą žele, pabrauko ir aparačiukas skleidžia širdies dūžius. Ta medinė tūta tai kiek žinau jau yra kiek atgyvenusi technika, b…
Man irgi su tokiu " modernesniu" klauso 😉
AistėB. parašė:
Šiandien pirmą karta gydytoja klausė mano vaikino širdelės 😊 užgriuvo ant pilvo su kažkokiu mediniu prietaisu... Jau labai juokingai atrodė 😄😄 kaip jum merginos kla…
Su dukra tokia medine trubele. O db jau naujovisku dopleriu (jei teisingai ivardijau) bet vis neuzgaudo sirdies duziu nors lelis spurda kaip reikiant.
Igie parašė:
Labukas, kuriam rajone gyvenat? Mano terminas lapkričio 29:))
Pašilaičiuose ;) O Jūs?
Zivile_Kry parašė:
Pašilaičiuose ;) O Jūs?
Naujoji vilnia
Dianaa parašė:
LabukaKas pirkot Columba kombinezoną žiemai ? Koki dydi pirkot ? Neapsisprendžiu ar 0-3 ar 3-6 🤔
As imsiu 3-6 mėn. 😊
DANIELA26 parašė:
Pirmajam turejau tik kombi,antrajam taip pat pirkau columbia kombinzoniuka,bet gal reiks ir vokeli nusipirkt ziurint kokia ta ziema dar bus
Bet juk columbia ir taip šilti yra, kam dar vokelis? 🤔 ar jis nėra tiek pakankamai šiltas?
AistėB. parašė:
Šiandien pirmą karta gydytoja klausė mano vaikino širdelės 😊 užgriuvo ant pilvo su kažkokiu mediniu prietaisu... Jau labai juokingai atrodė 😄😄 kaip jum merginos kla…
Pas mus poliklinikoje anksčiau irgi per tokią trubele klausydavo. Dabar jau turi normalu aparatą 😁
bitutute parašė:
As imsiu 3-6 mėn. 😊
Aš irgi planuoju pirkti Columbia 3-6 mėn., pirmagimis gimė vasarą, bet visą žiemą pramiegojo lauke tik su columbia ir plonu pleduku ant viršaus, nei karto nesušalo
davidbludik parašė:
Na mamytės neatsaket kokie atsiliepimai api dr brown buteliukus ir ką galvojat apie sterelizatorius?:)))))
Turejau Tommy Tippe sterilizatoriu ir buteliukus tos pacios firmos , man jie patiko , su siuo gimdymu irgi ta pacia firma rinksiuos
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai