BeHappy parašė:
mum su vyru 3m gavosi dovanėlė,pasidariau testuką išvakarėse metiniųtai kada jūs susituokę?
![]()
mes 2015 spalio 24 susituokem
na pas mus taip pake keliu dienu skirtumas
bet vistiek, man didziausia dovana
BeHappy parašė:
mum su vyru 3m gavosi dovanėlė,pasidariau testuką išvakarėse metiniųtai kada jūs susituokę?
![]()
mes 2015 spalio 24 susituokem
na pas mus taip pake keliu dienu skirtumas
...širdėle... parašė:
Sveikos mergaites.Po 3,5metu laukimo,vakar nusprendziau dienos metu testa pasidaryt ir kaip visad mastydama kad bus neigiamas,pamatau tai
Kaip jus sveikinu
Čia yra stebuklas
Kocikiuks parašė:
mes 2015 spalio 24 susituokemna pas mus taip pake keliu dienu skirtumas
![]()
Geras.. mes 2014m spalio 25
Kocikiuks parašė:
nejau jokiu pojuciu??pilvo tempimo ar nuotaiku kaitos?? nejau as cia viena tokia![]()
Na kai man jau 6 nėštumas, aš nebesuteiksminu tu pojūčių. Beto laksto dukryte po namus tai nelabai yra kada galvot kaip jaučiuosi, ar kur suskaudo. ;)
Brangioji parašė:
Na kai man jau 6 nėštumas, aš nebesuteiksminu tu pojūčių. Beto laksto dukryte po namus tai nelabai yra kada galvot kaip jaučiuosi, ar kur suskaudo. ;)
oho!!! net 6 nestumus turejot! na tada suprantama
Kocikiuks parašė:
sitas nestumas buvo man dovana 30-ojo gimtadienio proga, po to mums abiems su vyru 2 metu sukaktuviu proga, o kaledoms gaus gimines dovanu![]()
O mano nestumas tai man paciai dovana ?? .Neuzilgo 34 ?
Sveikutes,kadangi nesenai tuejau abrazija, del nesivystancio nestumo, tai bijojau dar vieno nestumo, bet vis su vyru bandem ir niekaip nepavyko. Si menesi kazkaip pradejo rytais pykint, krutine skaudet, dariausi 3 nestumo testus ir vir menesiniu diena kazkaip sumasciau nusipirkt nestumo testa, pasidaiau, sedziu ir laukiu, galvoju: aj baikt nesamones reik. Atsisuku i testa o ten vaiduokliuka rodo, nepatikejau, dienos metu vel pasidariau, ir vel vaiduokliukas, kita diena vel pasidariau ir vel vaiduokliukas. Spirgejau visa diena kaip vyrui pasakyt. mokinau vaikia kad pasakytu " As busiu didysis broliukas" deja neismoko. tai sedint vyrui prie kompo, uzrasiau ant lapuko ta pati teksta i sakiau vaikui nunesti tetukui, jis nunese. vyras ziurejo ziurejo, sako juokauji?, sakau ne, tai issisiepe iki ausu :DDDDdir apkabino, paskae pagaliau gal bus viskas gerai
Remigute26 parašė:
Sveikutes,kadangi nesenai tuejau abrazija, del nesivystancio nestumo, tai bijojau dar vieno nestumo, bet vis su vyru bandem ir niekaip nepavyko. Si menesi kazkaip p…
sveikinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai