Kocikiuks parašė:
kada apziurai ruosiates pas gine?![]()
Lapkričio 3d. eisiu, o jūs kada?
bet kaip baisu ir nekantru iki kol apžiūrės....
o jūsų pirmas nėštumas čia?
Kocikiuks parašė:
kada apziurai ruosiates pas gine?![]()
Lapkričio 3d. eisiu, o jūs kada?
bet kaip baisu ir nekantru iki kol apžiūrės....
BeHappy parašė:
Lapkričio 3d. eisiu, o jūs kada?bet kaip baisu ir nekantru iki kol apžiūrės....
![]()
na man paskyre lakricio 21
tai turiu beveik men nezinomybes
jo, cia pirmas mano nestumas
o jus hcg daretes jau?
Kocikiuks parašė:
na man paskyre lakricio 21tai turiu beveik men nezinomybes
jo, cia pirmas mano nestumas
o jus hcg daretes jau?
Nesidariau... galvoju gal savaitę iškentėsiu?
HCG gi neparodo ar nėštumas vietoje, tai galvoju kad luktelsiu....
BeHappy parašė:
Nesidariau... galvoju gal savaitę iškentėsiu?![]()
HCG gi neparodo ar nėštumas vietoje, tai galvoju kad luktelsiu....
neparodo
bet jei butu nevietoje, tai skausmai butu, jei neklystu
Kocikiuks parašė:
neparodobet jei butu nevietoje, tai skausmai butu, jei neklystu
![]()
Kai ne vietoje, pradžioje nėra skausmų... Ir Hcg didėja kaip turi būti iki tam tikro momento (čia nuo organizmo priklauso), tik jau po to prasideda niuansai
sveikos, na as siandien ryte ir vakar diena padariau tai abu neryskus.. pagal skaiciuokle liepos 3, bet dar reik nueiti pas ginekologe, vizitas 11.13
Bet jau tokius simptomus jauciu... krutine labai maudzia ir jau gera savaite, pilvo putimas ir pilvo/nugaros maudimas..
del pastarojo labai bijau kad nebutu ko blogo, nes vaikstant paumeja, o gulint susilpneja.
giedrulisimo parašė:
Kai ne vietoje, pradžioje nėra skausmų... Ir Hcg didėja kaip turi būti iki tam tikro momento (čia nuo organizmo priklauso), tik jau po to prasideda niuansai :4u:…
Hmm... o iki kada kažin jis didėja jei pastojimas ne vietoje ? Kada sustoja augęs?
Aš truputi nerimauju, nes paskauda man pilvą, šonus staigiai sudiegia ( bet iš kart atleidžia). Tai tokia nerami dušia
O jaučiuos tai neblogai sakyčiau, jokio pykinimo, tik pavargstu labiau, papyčiai jautrūs laaaabai, išskyros KB man iš kart išdavė apie nesštumą. Dariausi antradienį HCG ir PRG. Tai HCG - 60 mIu; PRG - 73
Myte. parašė:
Hmm... o iki kada kažin jis didėja jei pastojimas ne vietoje ? Kada sustoja augęs?Aš truputi nerimauju, nes paskauda man pilvą, šonus staigiai sudiegia ( …
Žinokit, nėra tokio konkretaus skaičiaus... Kai kurioms nustoja augti prie kelių šimtų, kitoms pasiekia kelis tūkstančius.
Prg yra tikrai neblogas, net geras. Aš pakartočiau tiek Prg, tiek Hcg. Hcg turi dvigubėti, kas dvi dienas.
Kadangi aš turėjau nesėkmių, tai stebiu save po padidinamuoju stiklu
Man irgi paskauda pilvą. Vakar dieną skaudėjo, o vakare ir naktį jau nieko. Šiandien vėl skauda. Galite išgerti magnio disporal miltukų. Jis šiek tiek apmalšina skausmą. Bet jų daug per dieną negerkite. Gali dėl magnio trūkumo paskaudėti...
giedrulisimo parašė:
Žinokit, nėra tokio konkretaus skaičiaus... Kai kurioms nustoja augti prie kelių šimtų, kitoms pasiekia kelis tūkstančius.
Na Magnio skaičiau , kad reiktų pagerti... Kartosiu arba penktadienį arba pirmadienį ateinantį HCG. Pas ginę 10.31, bet pradėjau galvoti, gal epr anksti, kad nieko nematys. nes kai turėjau pirmą ( dėja nesekmingą neštumą) Tai prie HCG 300 - nieko nematė . Tai jei pirmadienį gausiu atsakymą, jog nepadidėjo bent iki 800 , manau neverta eiti.
BeHappy parašė:
Kaip jaučiatės būsimos mamytės?pasireiškė jau pirmieji simptomai?
![]()
Tfu tfu tfu,neprisisnekejus visai gyvent galima ? .Tik kartais patuso siek tiek ir krutine pakankamai normalei,jauciasi sunkesne,bet neskauda ?
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai