Fergie parašė:
Sveiki, prisijungiu ir as
Mums dar tik eina 3 savaite, jeigu neklystu. O jau virs savaite kankina kosulys. B…
Koks ryškus!! Kiek jums dpo?
Fergie parašė:
Sveiki, prisijungiu ir as
Mums dar tik eina 3 savaite, jeigu neklystu. O jau virs savaite kankina kosulys. B…
Brangioji parašė:
Dar pries 2 dienas buvo vaiduokliukas. ;) O siandien ryskiai. Po ovuliacijos 16dienu. Tik tada ir galejau pastoti. Aisku jeigu skaiciuoti nuo paskutiniu men. tai butu 5 savaites. Bet man keistas tas skaiciavimas kai tiksliai zinai, kad tada nebuvo "myliuku" ?
Labutis
šiandien vakaro testukas : 
Ryt darysiu vel ryte, šiandien pridsviau krauja HCG ir PRG tyrimams , tai jau spirgu
tikiuosi ir aš galiu jau jingtis prie liepos vaikiuku
šiandien 13 dpo. Norejau paklausti ar jūs jauete ar jauciat koki maudima? Skausma pilvo sonuose ? Nes man buna toks užeina skausmelis . Tai čia kaži taip turi būt ar kaa?
Brangioji parašė:
Labukas. Jungiuos ir aš ;) terminas liepos 6d. Šio ryto testukas
Kaip nereaaliai ! ?
Myte. parašė:
Labutisšiandien vakaro testukas :
Ryt darysiu vel ryte, šiandien pridsviau krauja HCG ir PRG tyrimams , tai jau spir…
Myte. parašė:
Ryt darysiu vel ryte, šiandien pridsviau krauja HCG ir PRG tyrimams , tai jau spir…
as bent jauciu kad labai miego noriu ir krutine tokia jautresne.:))
gr.ston parašė:
as bent jauciu kad labai miego noriu ir krutine tokia jautresne.:))
O pilvo jokiu skausmu , nieko ? Nes blemba as jau pradejau bijoti kad negerai cia ties skausmai ...
Myte. parašė:
O pilvo jokiu skausmu , nieko ? Nes blemba as jau pradejau bijoti kad negerai cia ties skausmai ...
Nurimkit... Normalu pilvo skausmai. Gali gimda temptis, gali sutapti su skausmais prieš mėnesines. Gerai, kad pasidarėt Prg, pažiūrėsit, ar netrūksta. Gali ir dėl jo skaudėti.
Man irgi skaudėjo. Dabar rečiau, bet paskauda.
Myte. parašė:
Manau normalu , nes man jau irgi maudzia antra savaite ir siomis dienomis net stipriai paskausta ,bet greiciausiai i viska tiksliai atsakys daktare ? nors tai nauja busena kuno ir organizmas taikosi tai manau normalu??
giedrulisimo parašė:
Nurimkit... Normalu pilvo skausmai. Gali gimda temptis, gali sutapti su skausmais prieš mėnesines. Gerai, kad pasidarėt Prg, pažiūrėsit, ar netrūksta. Gali ir dėl j…
Nu reikia kantrybės
Bumbum20 parašė:
Manau normalu , nes man jau irgi maudzia antra savaite ir siomis dienomis net stipriai paskausta ,bet greiciausiai i viska tiksliai atsakys daktare ? nors tai nauja…
Reikia tikėtis geriausio ;) ačiū už ats, tiesiog ramiau , kad ne vien man taip :))
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai