ligita1994 parašė:
Viena stato tiesiai kita kreivai?
Taip..Ką duot kūdikiui nuo viduriavimo? Tėvas davė paragaut uogienės-jau 4 pampius pakeičiau
ligita1994 parašė:
Viena stato tiesiai kita kreivai?
Taip..Ką duot kūdikiui nuo viduriavimo? Tėvas davė paragaut uogienės-jau 4 pampius pakeičiau
jurmarta parašė:
smecta
jurmarta parašė:
Del kokyciu viskas ok ;)
Duokit bulves, vaikiskos smectos...
Laime7 parašė:
Mamos pradejo viena krutine degint..isoriskai jokiu pakitimu nesimato..tikrai nera pilna..kita kurios neskauda pilnesne..bet yra vidinis skausmas-deginimas..nezina…
Pabandykit pastovet po siltu dusu. Pabandykit ismasazuot.
Skambinkit konsultantei. Mano sesei padejo. Nedelskit.
pradzia.org/zindymo-konsultacijos-namuose/
Zindymo konsultantes:
https://www.sveikapradzia.lt/konsultacijos
Kazkuri net skaipu konsultuoja.
Laime7 parašė:
Mamos pradejo viena krutine degint..isoriskai jokiu pakitimu nesimato..tikrai nera pilna..kita kurios neskauda pilnesne..bet yra vidinis skausmas-deginimas..nezina…
Daug ilsėtis, gerti skysčių, jei bloga savijauta - paracetamolio.
Dėti kopūsto lapą ir daugiau duoti žįsti iš skaudančios krūties.
Jei per 48 val negerėja - į priimamąjį.
Neseniai man buvo šis "gėris", savijauta kaip per gripą, galvojau galus atiduosiu, bet po 24 val geriau buvo.
jurmarta parašė:
Mamos-mano merga ne tik kad šį mėnesį nepriaugo svorio,bet dar ir numetė😱Lėkt pas gydytoją?🤔Bliamba per tuos karščius tiek mažai man valgo..
Aš tai kažkaip net neseku svorio... o kam? Jeigu viskas gerai? 😊
ToJo parašė:
Aš tai kažkaip net neseku svorio... o kam? Jeigu viskas gerai? 😊
Iš įpročio😁-turiu svarstykles tai iki šiol sekdavau kaip auga ir šia tau-nustojo
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai