Pimpackiukas90 parašė:
Be 3metu mums darželis nepriklauso😊o ir labai dideliu noru nedegu jos leist UK į darželį🤔 na kažkaip teks tvarkytis😀
Aa Uk tai viskas aišku 😀
Pimpackiukas90 parašė:
Be 3metu mums darželis nepriklauso😊o ir labai dideliu noru nedegu jos leist UK į darželį🤔 na kažkaip teks tvarkytis😀
Aa Uk tai viskas aišku 😀
Monababy parašė:
Aa Uk tai viskas aišku 😀
Lietuvoj jau pana būtų senai ejus į darželį 😀
Pimpackiukas90 parašė:
Kaip mažasis nekovoja dėl dėmesio?🤔 Kaip pačiai sekasi laiką paskirstyti ir tam ir tam? Kaip su pietų miegu?🤔🙈
Viskas bus gerai! Kai gime rugsejinukas didziajai buvo 1.10m, i darzeli nejo. Ismoksti suktis su dviem 😊
Ieva.tu.ka parašė:
Viskas bus gerai! Kai gime rugsejinukas didziajai buvo 1.10m, i darzeli nejo. Ismoksti suktis su dviem 😊
Na aš vis bandau įsivaizduoti kaip bus🙈 vyro sese labai vargo bet ten kitokią istoriją...turiu drauge kuri turi pametinukus tai labai su viresneliu vargsta🤔galvoju nejaugi ir mum taip sunku bus🙄 o aš dar svajoju apie tris vaikus, jei panikuoju dėl dviejų🙈😀😂
Čiolienė parašė:
Sveikos
Na man čia nauja, nes aš su broliu 8metai skirtumas 🤔 o ir aplinkoj neturėjau pvz, tai negaliu įsivaizduoti kaip viskas atrodo😀 aišku isivaizduosiu vienaip o bus kaip bus😀 išmoko kitos ismoksiu ir aš tvarkyt tuos visus reikalus😀 su pirmu vaiku irgi buvo kosmosas galvojau kaip aš čia į tą mamos vaidmenį isiliesiu nes labai nenamiska buvau, o va prašau spaudžia sau penkis dabar, ir pati savim patenkinta😀😀😀
sweetdrop parašė:
Maniskis ir nedaro... Pasedi, sodinam atsikelusi, pries valgi, po valgio, bet jis tik psedi ir nieko nedaro. Kai kelnes slapios tad ateina pasisakyt, pradeda nusire…
Mėnesis tik pradžia, reikua laiko tam 😉. Va mano šiandien mergina svečiuose atsisakė rimtą reikalą ant puoduko daryti, padarė ant klozeto. Jau vis dažniau sisi daro ant klozeto, ne tik ant puoduko, bet būna ir kažkokių blogesnių dienų, kai triusikeliai suslampa keliskart per dieną. O jau nuo kovo pradėjom 😉
Sveikos 🤗🌸
Gal žinot straipsnių ar knygų apie vaikų auklėjimą, kaip kovoti su ožiukais tinkamai? Pirmas vaikutis, norisi tinkamai reaguoti į vaiko emocijas. Nes šiuo metu atrodo visn tik negalima, bus popa, nedaryk sakoma jai 🙈 Nes turim vaiką kur visur reikia lipt, daryt priešingai nei sakoma ir labai aktyvi panelė 😄 O ir su ožiukais didokais jau 🙈
GintareKai parašė:
Sveikos 🤗🌸
Gal žinot straipsnių ar knygų apie vaikų auklėjimą, kaip kovoti su ožiukais tinkam…
Ch.Green "Mazylio tramdymas"
GintareKai parašė:
Sveikos 🤗🌸
Gal žinot straipsnių ar knygų apie vaikų auklėjimą, kaip kovoti su ožiukais tinkam…
"Viską isbandziau"