RubyRuby parašė:
Dėl servetėlių, tai aš irgi pagrinde pirmagimiui išvykose naudodavau, o namie apsiprausdavom vandenuku. Naudojom Tai huggies, tai pampers, tai neutral. Bet po vieno…
☹️☹️☹️
RubyRuby parašė:
Dėl servetėlių, tai aš irgi pagrinde pirmagimiui išvykose naudodavau, o namie apsiprausdavom vandenuku. Naudojom Tai huggies, tai pampers, tai neutral. Bet po vieno…
☹️☹️☹️
Na ir prirašot 😊 matosi kad atostogaujant 😎 man šiandien atvežė spinta ir didele komodą tai šiek tiek atlaisvinau leliaus kambarį ryt važiuosim pažiūrėti baldų
Man tai vyro labai gaila nusikales vargšas ir darbas ir namai lekia nespėja ir pilvuką beglostydamas užmiega
Čia ką skaičiau paskutines dienas tai pas mane pilvo išvis nematuoja paskutinį kartą apimtis ties bamba buvo 92cm Bet čia pati pamatavau visada buvo 58/62
Dėl pampersu ir servetėlių esu nusipirkus graikiškų pabandysiu, o šiaip patirties neturiu tad veliau galėsiu papasakoti kaip man sekasi 😊
Rubeliu mažiukui, kaip ir turiu tokią nuomonę kiekvienas pagal galimybes, ypač kai vaikas pirmas planuotas lauktas dažniausiai tėveliai jau būna tam pasiruosia kažkokį biudžetą ir dažnai žino ko nori nors gal ir visai nenaudingų daiktų, bet nori nėra tame nieko blogo su tolimesniais vaikais išmoks pataupyti 😉
Butuke_ parašė:
tai jeigu dvejos 4e tai gaunasi dvi po 2e. ar cia as kazko nesuprantu..🤦🏻♀️
Na gal ir taip ,neskaičiavau nu koks skirtumas dėl tų kainų 😆
.Eva. parašė:
pritariu. idomu ar kuri bandet neutral serveteles? ar tiesa, kad ten viso “brudo” 0% ir saugios?
Su tuo neutral tai kazkaip nekokia patirti turejom.. nupirkau sunui sampuna Neutral ir nuo jo ji isbere
tai serveteliu tikrai bijau pirkt maziukui
Aura88 parašė:
Merginai perku per uk ispardavimus hm arba carters, bernuzelio spintoje hm, lorita ir lidl rubai. Dar prie favoritu prideciau lindex, name it, UCB
Kaip uk perkat carters drabuzelius? Cia is LT internetu, ar uk gyvai parduotuvej?
alenuska7 parašė:
Su tuo neutral tai kazkaip nekokia patirti turejom.. nupirkau sunui sampuna Neutral ir nuo jo ji isberetai serveteliu tikrai bijau pirkt maziukui
as muila sau naudojau kazkada, tai sausino oda kaip ir visi sausina. kad jau ir nebezinai zmogus ka pirkti kai prireikia. galima aisku is vaistines viska sakytis, bet ar ten saugi sudetis produktuose irgi neaisku. visokiu tikriausiai yra
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai