giedrutte parašė:
Kiek suprantu tai kuo senesne placenta tuo vaisius maziau aprupinamas maistinemis medziagomis ir kad gimdymas jau salia![]()
Aha,as ir ta suprantu, tik raso 3 lygio, tai cia jau labai labai ar ankstyvoji
giedrutte parašė:
Kiek suprantu tai kuo senesne placenta tuo vaisius maziau aprupinamas maistinemis medziagomis ir kad gimdymas jau salia![]()
Aha,as ir ta suprantu, tik raso 3 lygio, tai cia jau labai labai ar ankstyvoji
spaanguole parašė:
Aha,as ir ta suprantu, tik raso 3 lygio, tai cia jau labai labai ar ankstyvoji![]()
kaip man sake yra 3 lygiai. As kai paskutini karta buvau. Buvo subrendimas 2-3 lygio. Sake gimdyti pasiruosusi kad ir dabar;) tai matyt ta ir reiksia.
bali parašė:
kaip man sake yra 3 lygiai. As kai paskutini karta buvau. Buvo subrendimas 2-3 lygio. Sake gimdyti pasiruosusi kad ir dabar;) tai matyt ta ir reiksia.
Aaa, aisku
Vieną dieną labiau jaučiu judesius, o kitą dieną mažiau, turbūt ir jiems nuo dienos nuotaikos judesiukai priklauso :). Dėl priaugimo, tai manau nuo kiekvienos organizmo priklauso, vienos gali valgyt belekiek ir nebus to prieaugio, o kita turi labai žiūrėti, ką valgo ir pan. O norėjau dar jūsų pasiteirauti, gal kas lankotės Centro poliklinikoj, man buvo skirtos dvi echo ir prieš gimdymą tarsi nepriklauso dar viena echo, bet kažkaip norėtųsi sužinoti tiksliai vaisiaus būseną, padėtį, svorį. O kaip kitoms mamytėms?
spaanguole parašė:
Aha,as ir ta suprantu, tik raso 3 lygio, tai cia jau labai labai ar ankstyvoji![]()
Kaip man sake kad mano 3lygio tai kaip pernesioto vaisiaus placenta
Viki11 parašė:
Vieną dieną labiau jaučiu judesius, o kitą dieną mažiau, turbūt ir jiems nuo dienos nuotaikos judesiukai priklauso :). Dėl priaugimo, tai manau nuo kiekvienos organ…
Tiesiog nueikit privačiai. Bus ramiau.
giedrutte parašė:
Kaip man sake kad mano 3lygio tai kaip pernesioto vaisiaus placenta![]()
O ka siulo daryti?
giedrutte parašė:
Sveikos mamytesas su tokiu klausimu, dariausi echo 36 +5d. Palei echo 37 +6d. Ismatavimai:
Sveika, manau, kad jeigu būtų buvę kažkokių neaiškumų, tai daktarė jau būtų informavusi, bet kitą kartą ir pati labiau pasidomėk, nes forume merginos nėra medikės, tad kam bereikalo jaudintis
giedrutte parašė:
Sveikos mamytesas su tokiu klausimu, dariausi echo 36 +5d. Palei echo 37 +6d. Ismatavimai:
Skamba lyg tuoj tuoj sulauksi mazylio❤️
Armintė parašė:
Nieko keisto nematau tame, jei tiesiog prieitumet ir pasiulytumet apsikeisti tel.nr., ar kitais kontaktais. Manau daugeliui moteru tokiu metu aktualu tureti bendra…
giedrutte parašė:
Kaip man sake kad mano 3lygio tai kaip pernesioto vaisiaus placenta![]()
Kai man buvo 32 sav sake pirmo lygio placentos subrendimas,kokiomis dviem savaitemis anksciau nei pagal vadoveli. 4lygio visai subrendusi,taip gine sake. Tik nezinau kaip greitai ji bresta...
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai