Nastya parašė:
As irgi. Todel tas trydaliojimas kad 6 sav gauti foto ir pamatyti taska ekrane juokina. Kaip ir lyties suzinojimas kuo greiciau.
sutinku..
o kada jūs pas gyd?
Nastya parašė:
As irgi. Todel tas trydaliojimas kad 6 sav gauti foto ir pamatyti taska ekrane juokina. Kaip ir lyties suzinojimas kuo greiciau.
sutinku..
o kada jūs pas gyd?
elvin parašė:
sutinku..![]()
o kada jūs pas gyd?
Si penktadieni. Mane del rizikos perkele i vgn. Nes ten II lygio prieziura. Bet siandien su isskyrom pastebejau kazkoki rausvuma, bijau kad nepradetu kraujuoti...
Nastya parašė:
Si penktadieni. Mane del rizikos perkele i vgn. Nes ten II lygio prieziura. Bet siandien su isskyrom pastebejau kazkoki rausvuma, bijau kad nepradetu kraujuoti...
ojoj. pagulėkit daugiau. Arba ryt jau pasiprašykit. pas ką nežinot? O jei pablogės - važiuokite! Jūs dar vaikelį turite 6mėn?
elvin parašė:
ojoj. pagulėkit daugiau. Arba ryt jau pasiprašykit. pas ką nežinot? O jei pablogės - važiuokite! Jūs dar vaikelį turite 6mėn?
Palaidojau savo sunu, kai jam buvo 2,5 men. Todel taip greit ir pradejom planuoti
vat klausimas ar nuo karscio gali pradeti krajuoti? Nes pas mus darbe labai karsta... manau gydytojos paklausiu ir gal teks is darbo iseit jei jau taip
Happywife parašė:
Na va ir aš jau po apžiūros, bet ištikrųjų tai labai susinervinau, atėjau viską išdėsčiau kas ir kaip, kad testas rodo teigiamai, tai sako gerai gulkit, paminke, sa…
Kas cia taip su jumis? ?
kauniete22 parašė:
Na laba, visos mamytės ir būsimos mamytės,
Prisijungiu prie Jūsų.
Is kokio miesto esate?
Nastya parašė:
Palaidojau savo sunu, kai jam buvo 2,5 men. Todel taip greit ir pradejom planuotivat klausimas ar nuo karscio gali pradeti krajuoti? Nes pas mus darbe labai kar…
Kazin ar galetu.....pabandykit paskambint gydytojai jei imanoma, gal nedarbinguma pasiimkit kol isitvirtins maziukas.
Eimada parašė:
Kaip Jus jauciates?
Kaip siandien nera jegu ir silpna beprotiskai.ir nuo visko bloga,nesinori jokio ma…
Bloga ir man
nevemiu, bet bloga....
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai