Aurumas parašė:
Tik viena ar abu? 😊
Tik nuo kokliuso. Nuo gripo atsisakiau.
Aurumas parašė:
Tik viena ar abu? 😊
Tik nuo kokliuso. Nuo gripo atsisakiau.
Aukselis1 parašė:
Ir as siandien pasiskiepijau nuo kokliuso, 18savlabai skauda man kazkaip ta vieta uj..😂
Pora dienu paskaudes
Aukselis1 parašė:
Ir as siandien pasiskiepijau nuo kokliuso, 18savlabai skauda man kazkaip ta vieta uj..😂
Omg 😮
Aukselis1 parašė:
Normalu, kad skauda, praeis Po poros dienu, man, atsimenu, irgi taip buvo, bet tuo ir baigesi, nieko blogesnio nenutiko.
Neprisiruosiu i GP paskambinti uzsirasyti tam skiepui.
Sadika parašė:
Normalu, kad skauda, praeis Po poros dienu, man, atsimenu, irgi taip buvo, bet tuo ir baigesi, nieko blogesnio nenutiko.Neprisiruosiu i GP paskambinti uzsirasyt…
As siaip nebijau nei kaip man krauja ima, nei kaip kateterius ar lasalines stato, nu bet skiepai.. nuo vaikystes baime.... nes teko net ligoninei gulet, ant kiek man isstindavo tas guziukas pastoviai iki raudonumo ir pradedavo melynuot tiesiog...ptfu ptfu ptfu, dabar tikiuos nebus🙄
Aukselis1 parašė:
As siaip nebijau nei kaip man krauja ima, nei kaip kateterius ar lasalines stato, nu bet skiepai.. nuo vaikystes baime.... nes teko net ligoninei gulet, ant kiek ma…
Na as vaikystej irgi bijodavau, zviegdama begdavau is kabineto.. O karta turejo laikyt gal 3 seseles mane, nes as tiesiog pasiutau ir nesidaviau, tai paguldziusios laike ir i sikna suleido
Man irgi baime, bet si karta taip greitai! labiau skauda, kai krauja ima, net nusistebejau, kad taip greit ir neskaudziai pasiskiepijau
Sadika parašė:
Nepatarciau jums taip... Kiek skaiciau, nerekomenduoja is karto visko, kazkuri is musu mamyciu buvo abu is karto pasiemus, tai jautesi labai nekaip, temperatura bai…
Man irgi taip midwife rekomendavo, bet nusprendziau atskirai darytis. Gripo jau pries savaite pasidariau, jokio poveikio nebuvo, o whooping cough po savaites ar dvieju planuoju darytis
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai