egls parašė:
lyg ir praeina. kaip noretusi, kad namuose vandenys nubegtu, tada bent jau zinociau, kad tikrai vaziuot gimdyt. o dabar tas skausmas toks idomus, jis labiau nuolati…
Nu čia panašu į pradžią. Aš dar laukčiau
egls parašė:
lyg ir praeina. kaip noretusi, kad namuose vandenys nubegtu, tada bent jau zinociau, kad tikrai vaziuot gimdyt. o dabar tas skausmas toks idomus, jis labiau nuolati…
Nu čia panašu į pradžią. Aš dar laukčiau
egls parašė:
Pas mane pilvas naktį taip kieteja,kad ojojoj. Irgi kartais būna tiek nugaros tiek pilvo skausmai kaip prieš mm. O princesė taip duodasi kad nebegaliu naktimis mie…
Pirmas vaikas? O ko bijot? Skausmo, veiksmo, kad kas nors negerai bus?
egls parašė:
Na, vandenys dar ne rodiklis - su pirmu vaiku juos man nuleido ligoninėje gerokai vėliau, nei prasidėjo veikla. Na, aš jūsų vietoje laukčiau - kai jau užeis tikri sąrėmiai, tikrai neabejosite kad tai jie, ir laiką nustatyti bus tikrai nesunku. Greičiausiai organizmas ruošiasi, o kada jau ateis tikras laikas, tada ateis ;)
Aš juokiuosi vyrui, kad realiai esu tiksinti bomba - neaišku kada, o suprantu, kad tikrai neužilgo
Gedrus2 parašė:
Pirmas vaikas? O ko bijot? Skausmo, veiksmo, kad kas nors negerai bus?
pirmas vaikas, atrodo baisu, kad nezinau ko laukti, ko tiketis. skausmo bijau ir ilgo gimdymo
MildaDac parašė:
Dar svarbu, kad jaustumėt vaisiaus judesius.
Dar paskyrė ginė kokį vizitą ar jau viskas?
Siandien susiskambinom su gydytoja ryte del streptokoko, tai jo nera. o dar vizitas bus kovo 28 d.
Su pirmagimę į ligonine nuvažiavau įkalbėtas drauges. Nors daktaras telefonu liepė dar nevažiuoti ir laukti kol negalėsiu ištverti. Vairavau pati, daigtus taip pat nešiau pati. Daktaras buvo nepatenkintas pamatęs mane po keliu valandų priimamajame. Bet patikrinęs liepė bėgti į gimdyklą nesimaunant kelnių😀, nes kaklelis buvo 7 cm atsivėręs. Taigi kiekvieno žmogaus skausmo riba skirtinga 😉
jule.rrr parašė:
Su pirmagimę į ligonine nuvažiavau įkalbėtas drauges. Nors daktaras telefonu liepė dar nevažiuoti ir laukti kol negalėsiu ištverti. Vairavau pati, daigtus taip pat …
Kaip kiekvienai skirtingai
Aš nuvažiavau, kai jau negalėjau kentėti, ir buvo 2 cm. Gydytojai įkalbėjo dar grįžti namo, ir tik po 12 val nuo pirmojo vizito paguldė. Vaikutis gimė dar po 12kos valandų nuo paguldymo.. Na gerai, kad bent jau baimės kažkaip nebuvo
egls parašė:
Siandien susiskambinom su gydytoja ryte del streptokoko, tai jo nera. o dar vizitas bus kovo 28 d.
Neskubek. Visi sako, jei jau prasides gimdymas-suprasi tikrai 😉 va vakar mane pakankino skausmeliai, o snd.jau geriau😊 dziaugiuosi, tik kad nevaz.i ligonine
egls parašė:
Oj tai vėlai jums, praktiškai termino dieną gaunasi? Man kovo 18 paskutinį vizitą paskyrė, o poto kaip suprantu jau tiesiai į VGN.
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai