2019.05.17 13:29 (prieš 7 m.)
Lady parašė:
Reklaminiai lankstinukai, keli testeriukai: pora Happy pampių ir drėgnos servetėlės, SebaMed kūno losjono ir A-derma kremo testeriukai, Gritte servetėlės, "Sveiki p…
Taigi visoms kuriom idomi mano vakarykštė patirtis Alytaus miesto neščių skyriuje: Teko atsidurti šios ligoninės akušerijos skyriuje, 36 sav del pilvo skausmu.Priemime dirbusios moterys tikrai buvo labai paprastos ir malonios, punkte dirbančios sesutės/akušerės taip pat, bet tu viskas ir baigėsi.Po 3-4 val palatoje pagaliau mane pasikvietė daktaras, vedejas skyriaus apžiūrai, turėjau vaginalinę apžiurą ultragarsu, komentaras vienas kaklelis ilgas ir niekam nepasiruošęs.Viskas grįžau į palatą gavau skysto pavidalo valerionu lašų ir lašelinę, tai dienai tiek..Taip ir nesupratau nes pilvo skausmai praėjo dar tik nuvykus į ligoninę, vaisiaus judesius jaučiau puikiai..Jokių kitų tyrimų man nebuvo paskirta nei vakar nei šiandien ryte, laukiau gydytojo ilgiausiai.10 ryto man vėl atvažė lašelinę, aš jos atsisakiau nes be jokio paaiškinimo kam man ji skirta tikrai nenorėjau lašintis.Prieš 12 val sulaukiau pono gydytojo.Paklausė kaip jaučiuosi, psakiau jog puikiai ir kad mane išleistų namo nes nežinau priežasties kodėl esu laikoma, tai daktaras tiesiog pasiuto, liepe gultis ant lovos grubiais judeliais apčiuopė vaisiaus padetį, paskui sako o kokių jūs tyrimų norit? Aš sakau bent vaisiaus echo, kraujo ir šlapimo.Jis man atrėžė kad tie tyrimai nieko neparaodys o mane laiko dėl gresiančio persileidimo? Man labai idomu iš ko tai buvo nustatyta kai vienintelis tyrimas buvo gimdos kaklelio echo kuris neparode jokiu indikaciju.manau tokiam žmogui išvis nederetų dirbt.