Bounty parašė:
Aš per pirmą gimdymą nieko nebuvau užkast įsidėjus ir labai gailėjausi 🙂 išvažiavom anksti ryte nevalgę negėrę iš to strioko, bet kol man ten viskas įsivažiavo, tai…
Man net gert neleido gimdykloj, nes maza ka extra cp reiktu daryt
Bounty parašė:
Aš per pirmą gimdymą nieko nebuvau užkast įsidėjus ir labai gailėjausi 🙂 išvažiavom anksti ryte nevalgę negėrę iš to strioko, bet kol man ten viskas įsivažiavo, tai…
Man net gert neleido gimdykloj, nes maza ka extra cp reiktu daryt
Agnette3 parašė:
O man pigmentinės dėmės atsirado tarpkojy 😁
Man ir . Viena. Bet atsirado.... 😁
Jooly parašė:
Man ir . Viena. Bet atsirado.... 😁
as jau nepamenu, kada savo tarpkoji maciau 🤣🤣 Tik krutine ruda labai 🙈
mamyte zuvyte parašė:
Ne paprastoje. Sendiena isleido mane is 3auksto dabar 1gulim prie kudikiu renimacijos.
O kaip su dusais ir tualetais,ar yra palatose?
Bučkis. parašė:
O kokius uzkandukus planuojat paimti i gimdykla jei kartais uzsibutumet?![]()
As manau nieko neimsiu. Pirma kai gimdziau tai nieko i burna nenorejau paimti. Po gimdymo tik antra para isimeciau kasni i burna.
Rutakl parašė:
sveikos, ar esate apsisprendusios, gimdymo metu naudoti nuskausminamas priemones ar ne?![]()
As ziuresiu pagal situacija
pirma man skatino, tai gimdziau su epiduru
Zydra parašė:
As tai bijau, kad uzeis, o vaikai tai namie, ka reiks su jais daryti.. Ryt viduriniji sunu dar i svente turiu vezti, nes soka, o masina reiks rast kur pastatyt.. Ki…
Tai jums dar gerai. O as cia vienuj viena, ir maza to - vyras mano tolimu reisu vairuotojas ir prasidejus gimdymui gali buti nuo namu 1000 km
bet as nusiteikusi geriausiam ir tikiuosi kad mergyte nesugalvos pasirodyti anksciau ir sulauks tecio namie
Agnette3 parašė:
O man pigmentinės dėmės atsirado tarpkojy 😁
Ir man
Tai vyras issigando
SaSa parašė:
Aš ir turiu visokių dėmių, plius milijoną ale tų kabančiu apgamų atsirado, bet atrodo kad net visa oda kažkia rudesnė, lyg įdegus bučiau![]()
As sakau esu kazkokia ruda, veidas pigmentuotas lyg lupas atrodo, visi klausia kur taip
idegus
apgamu irgi atsirado, su pirmagime sitaip nebuvo! Ko laukiates ar berniuku?
Leilaaa parašė:
As sakau esu kazkokia ruda, veidas pigmentuotas lyg lupas atrodo, visi klausia kur taip
Mergaitės laukiuosi
bet visi aplinkui pamatę pilvą ar šiaip spėja, kad berniukas 🙈😁
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai