Evelina321 parašė:
Na ką vakariniai šokiai vėl prasidėjo 😣 jaučiuosi kojom išsuktom per kirkšnis, dursto pilvo apačioje, kažin ar ir ne kamštis pradeda šalintis nes vis pastebiu ant p…
Kamstis buna kaip zele gabaliukai.
Evelina321 parašė:
Na ką vakariniai šokiai vėl prasidėjo 😣 jaučiuosi kojom išsuktom per kirkšnis, dursto pilvo apačioje, kažin ar ir ne kamštis pradeda šalintis nes vis pastebiu ant p…
Bučkis. parašė:
Tai va, gaila kad nesusivokiau paprasyt kitos II lygio gines, nu pamoka bus 🙄🙄
Taip dabar zinosite ..
ZinaŠmi parašė:
Nebutinai.. gali buti kaip gleives tasios tirstos.
Bučkis. parašė:
Man mama tokius du pasiuvo 😍😍
Kazkokia nupusus ta gine. Mano kleckas 4 sav didesnis, bet aiskiai klinikose pasake, bet 39 sav nieko nedarysim, nebent kazkokia veikla prasidetu. Tai va ir auginu toliau savo meskiuka pilve.
uogyytė parašė:
Nebutinai.. gali buti kaip gleives tasios tirstos.
Nu kiek buvus kursuose ir paciai 2 x iseidinejo kamstis, tai toks kaip zele su kraujo siuleliais. Nebent kazkas su mikroflora neto, kad pasikeicia kamscio konsistencija
Agnette3 parašė:
Man dabar kai darė echo 34 savaičių, pagal vaiko dydį irgi paskaičiavo daugiau. Bet ir mano gydytoja, kur einu privačiai ir poliklinikos sakė, kad termino niekas ne…
Aciu merginos, kazkaip nepergyvenu, nes keli sykius ta pacia data nustate, o ir ryt dar kart pamatuos tikrai profesionalus gydytojas, tai neimu i galva, gaila tiesiog kad tokios neatsakingos dirba toki atsakinga darba. ☹️☹️
Bučkis. parašė:
Man mama tokius du pasiuvo 😍😍
Aš pas Zeba jau su antru nėštumų lankausi Kaune. Man jis super gydytojas
uogyytė parašė:
Ji dirba ir pas mus Utenos poliklinikoje.. ne uz ka gyvenime pas ja nebeiciau.. kokio grubumo zmogus!! Kitam zmogui nulis pagarbos , bele parasyt atsakyma ir kad gr…
Nu nežinau du kartus pas ją buvau net juokavome , nepasirodė grubi visai , net gi maloni
www.sumanimama.lt/laukiasi/gimdymas/
šitam puslapyje yra video, kaip atrodo kamštis.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai