kris.pata parašė:
Labas visoms! Noriu pasidžiaugti, kad musu mazylis nusprende nelaukti geguzes menesio, ir i si pasauli atejo vakar 19.34val 48 cm ir svorio 3.125gimdziau Kauno …
Dideli sveikinimai!!! Ramių naktelių
kris.pata parašė:
Labas visoms! Noriu pasidžiaugti, kad musu mazylis nusprende nelaukti geguzes menesio, ir i si pasauli atejo vakar 19.34val 48 cm ir svorio 3.125gimdziau Kauno …
Dideli sveikinimai!!! Ramių naktelių
Sameri parašė:
O ar visais atvejais po cp išneša leliuką stebėjimui? Taip bijau to cp kaip velnias kryžiaus![]()
As irgi bijojau cp, jau geriau paciai pasigimdyti, bet nevisada taip gaunasi kaip norim, tikrai ne gelytes tas cp, mane visa savaite ligonineje laike stebejo kaip gyja pjuvis ir su tais drenais vaikscioti nekazka, bet yra kaip yra.
Kol buvau reanimacijoj po cp, vyras buvo su suneliu, kaip mane parveze i palata, netrukus atnese vaikuti, gerai, kad buvom issipirke palata, tai vyras ir vyriausia dukra padejo man.
Sameri parašė:
O ar visais atvejais po cp išneša leliuką stebėjimui? Taip bijau to cp kaip velnias kryžiaus![]()
Mane parveze is operacines ir atnese leliuka. Tai manau jei vaikui viskas gerai niekas nenesa nuo mamos
As perla parašė:
As irgi bijojau cp, jau geriau paciai pasigimdyti, bet nevisada taip gaunasi kaip norim, tikrai ne gelytes tas cp, mane visa savaite ligonineje laike stebejo kaip g…
O kas tie drenai? Ir ar skauda kai ivedineja kateteri?
Sameri parašė:
Na bent jau mano atveju tai dukryte atnese man iskart kai tik baige operacija ir buvo visa laika kol perkele i palata
Jo as suprantu kas cp ne gelytes. Kad buna ilgiau gija ir panasiai, bet supraskit, kai zinai kad pasekmes ng buna kad vaiksciot moterys puse metu nsgali, pacios kojiniu uzsideti o nueina tik iki tualeto ir su asarom, tai as jau feriau po cezario busiu su nukarusiu pilvuku ir pagisiu ilgiau, bet galesiu pasirupint veliau ir savim ir vaikuciu. Bet tikiu kad man pasiseks, ir kad ir kaip viskaz vyks man ir maziukui viskas bus gerai 😊❤
damucyte parašė:
Jo as suprantu kas cp ne gelytes. Kad buna ilgiau gija ir panasiai, bet supraskit, kai zinai kad pasekmes ng buna kad vaiksciot moterys puse metu nsgali, pacios koj…
kazka praleidau del nukarusio pilvo su cp, bet moterys nu nenusisnekekit lyg viska zinancios...dalinkimes patirtim o ne vienareiksmiskai jei cp tai tokios pasekmes o jei kitaip tai tokios. va pati turiu savo kolege 2 cp, figura nuostabi lyg negimdzius!!!!
taip kadabai smagu jog nepergyvenate, viska galima padaryti, jei netenkins pilvas, yra daug budu pasiekti norimu rezultatu
smagu kad nusiteikiat optimistiskai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai