Joll parašė:
Mes siandien po ilgos pertraukos vel pabandem nezadinti dukros maitinimui, tai ji pavalge 20 val ir uzmigo. Atsikele 01.10 pavalge ir tada kelesi valgyti tik 06.40.…
Nemanau. Aš nežadinu niekad. 🙂
Joll parašė:
Mes siandien po ilgos pertraukos vel pabandem nezadinti dukros maitinimui, tai ji pavalge 20 val ir uzmigo. Atsikele 01.10 pavalge ir tada kelesi valgyti tik 06.40.…
Nemanau. Aš nežadinu niekad. 🙂
Joll parašė:
Ne, tikrai ne per ilgi
maniske siuo metu irgi ismiega 5-6 valandas ir tada jau buna alkana. Be to pas jus PM, tai net ilgiau galetu miegot jauciu.
Joll parašė:
Ir aš niekada nežadinau ir nežadinu. Miega nuo 21 val iki 5 val.
Tania parašė:
O kaip suprast,priklauso nemokamų masažų? Mes Santaruose pas neurologę buvom,tai sakė viskas ok,tik pečių juosta susikausčiusi truputį. Išvadose parašyta,kad rekome…
Nu mes buvom 3 men pas neurologe. Sako priklauso vsikams iki metu 20 masazu-mankstu. Sako daug kur taupo ir neskiria. Va giminaiciams kaune tik 2 skyre, kiek suprantam taupo🤔 bet musu neurologe sake tegul praso nes visiems gali skirt. As tai labai patenkinta. Musu masaziste sake turi privačiai atvaziuojanciu is kitu rajonu. Aisku reikia ivertint kelione, bet jeigu kitur skiria tik po keliu menesiu tai gali but velokai, del to teveliai iesko kur greiciau gali priimt. Aisku ir kainu skirtumas yra. Jei privaciai.
Nezadinu ir as. Miega nuo 20:30-21:30 iki 4-6. Jeigu nereiketu man keltis 12nakties pieno trauktis, tai butu isvis lafa
Del tu lenktyniu.. Hmm.. Visoms nuosirdziai siulai i tai ziureti kitaip. Kiekviena mama nori pasipasakoti apie savo vaikuti, juk tik paklausk, papasakosim viska, nes mums musu vaikas yra tikras stebuklas. Todel naturalu, kad jums pasakius, kad vaikas jau stojasi, isiterps ir kita, ir pasakos apie savo vaiko pasiekimus. Isivaizduokite, kad vykote i Italija pries pora metu ir dabar draugai vyksta i ta pacia vieta. Juk uzplus begale prisiminimu, tikrai paminesite vietas kurios jums patiko/nepatiko. O jiems grizus ir pasakojant apie atostogas jus visad isiterpsite:joo, pamenu ir sita; mes dar ta ir ana matem, jus ne? Tai butinai kita karta nuvykite, verta. As pvz neziuriu i tai kaip i lenktynes, mano pacios panos auga skirtingai ir mes su vyru esam skirtingi. Tai yra bendravimas, ispudziu pasidalinimas. O jeigu dar viena kitos vaikuti pagiriame, tai isvis smagu
Nu vakar ir as gavau is anytos komentara,kad apsivalgiau ir vakui pucia pilva..ji issiveze su vezimu maziukes uzmigdyti ir gryzus klausia ar vakar sventee pirkom maisto (buvom visa dieba festivali)taip sakau pirkom,bet as desreles su bulvytem valgiau o daugiau pusryciai namie ir kriause,bananas i tarpus nu sako nk ipatingo tai ko sako maziuke pirsnoja...nu ji visad papirsnoja daugiau maziau pries atsibudima kojas pakilnoja paperdzia bet ji nepyksta tai neduodu lasiuku o beto jau didesne yra tai jau maziau save riboju..tai dar pradejo klaust arbatu/vandens ar neduodu tai numykiau kad nereik,o kosiu sako negamini va arbuzo yra ar jai negalima...aj sakau man vasara,tyyyngiu :))) ir neturiu sakau svieziu bulviu,reik ukininka padoru susirast :)))
Ar zuvu tauku duodat?mums jau liepe bandom susidraugaut su jais bet ji jau zino ir suciaupia burna netgi purskia nors as i infacol buteliuka isipyliau bandau su pipete bet vienai suduot issukis i dar lasiukus reik suskaiciuot...
Nepasimetusi parašė:
Na zinoma visko gali pasitaikyti ir nezinosi ☺️ reiks pasigooglint kokie kiekiai leistini vaiku tyrelese, ir kiek jie skiriasi nuo iprastu/eko darzoviu.
Aš manau kad skirtųsi . Pirmam visad viriau košės nekart nepirkau darzovienes tik vaisių tyreles, nes tiesiog man pačiai atrodo taip bjauriai tos pirktines daržovių tyrės ir košės
origami parašė:
Nu vakar ir as gavau is anytos komentara,kad apsivalgiau ir vakui pucia pilva..ji issiveze su vezimu maziukes uzmigdyti ir gryzus klausia ar vakar sventee pirkom ma…
Jei vartojat žuvų taukus, ten taip pat yra vit D, tai neperdozuokit. Aš pati jų neapkenčiu, iškart vimdo
laimav parašė:
Jei vartojat žuvų taukus, ten taip pat yra vit D, tai neperdozuokit. Aš pati jų neapkenčiu, iškart vimdo![]()
taip jau vartojam na jau po kelis lasiukus ir vis didinam, klausiau del vit.d sake po lasiuka kaip visad daviau taip ir duoti as pirkau pirmuosius zuvu taukus ten ir raso nuo 4men. pirmiesiems vaikams irgi daviau tik berods nuo 6men nu negaliu ir as ju praryti bet maniskiai geria bet be priedu
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai