2019.11.08 06:23 (prieš 6 m.)
Nepasimetusi parašė:
Man irgi sako: matyt nevalgo, nes neskani ta kose be druskos
Visiška nesąmonė. Nei druska pagelbės, nei kad duosit nevertingus produktus. Juk jokio tikslo vaikui auginti tiesiog svorį?
Aš irgi atvariau pasisvečiuoti pas mamą. Tai ko tik negirdėjau. Kad nesąmoningom košėm maitinau, kad šaukštelio bijo, sesė sakė, kad druskos įdėt. Tai jau vakar išrašiau velnių. Ir taip jau norėtųsi, kad valgytų tas vaikas, tai dar mane erzina. Aišku, aš tikrai neruošiu kelių skonių košių vieną dieną. Jei nevalgo, pasiūlau vėliau tą pačią. Bet dar kolkas jokio progreso.
Nepasimetusi parašė:
Bandziau is maiselio, yra kelis kartus pavyke "ipilti" i burna po laseli, o buvo, kad skonis nepatiko ir nevalge visai. Kad pati trauktu, tai cia simtas metu. Zinok…
Čia kaip mes pas gydytoją buvom. Vyras sako 'visokius pultus ir žaislus, tai graužia. O va valgyt nenori' 😂
a_uk parašė:
Mamos, o kaip jums sekasi išmokti būti ne tik vyru ir žmona šeimoj, bet mama ir tėčiu? Aš turiu labai gerą vyrą, puikiai sutardavome, na bet nesiseka mums atrasti v…
Reikia tik pasakyti, tai vyrui. Nes jie kartais nesupranta, tol kol nepasakai 🙂
Ir dar vienas labai svarbus dalykas – neužsisėdėti namuose. Dažniau pačiai išeiti kažkur, kad kiltų mažiau pykčių 🙂 bent man pačiai stogas pradeda važiuoti, jei sėdžiu vien namie.
O dėl auginimo. Na aš manau, kad kaip benorėtum vistiek mama šiuo metu didžiąją laiko dalį praleidžia su vaikais, kadangi yra vpa.
Aš irgi vyrui esu sakius, jog norisi ryte pamiegot ilgiau, tai galėtų gi leist kokį kartą. Bet jam nepavyksta atsikelti, kadangi jis visiška pelėda 💩😂
Na bent tiek, kad buityje nemažai prisideda, kai yra namuose ir padaro tuos darbus, kurių aš nemėgstu 😂
Šiaip su pirmuoju buvo auksas, dabar šiek tiek atleido vadeles😂
Liuka parašė:
Ai, nu tai ka cia vargintis, galima nupirkti Big Mac'a ir sublenderiuoti 😀 svarbu, per buteliuka sumaitinti 😀
Teisingai 👍😂