I.D.O.L. parašė:
Sveikos,
Labai keista, kad nepranešė. Kaip įsivaizduoju, auklėtoja jautė simptomus, pasidarė testą, o kol laukė rezultatų niekam nepranešė. Nu žiauriai neatsakinga, nėra jokio pasiteisinimo. O jūsų šeimai sveikatos!
I.D.O.L. parašė:
Sveikos,
Labai keista, kad nepranešė. Kaip įsivaizduoju, auklėtoja jautė simptomus, pasidarė testą, o kol laukė rezultatų niekam nepranešė. Nu žiauriai neatsakinga, nėra jokio pasiteisinimo. O jūsų šeimai sveikatos!
Liuka parašė:
Labai keista, kad nepranešė. Kaip įsivaizduoju, auklėtoja jautė simptomus, pasidarė testą, o kol laukė rezultatų niekam nepranešė. Nu žiauriai neatsakinga, nėra jok…
Tai vat tas ir pikta, jau pirmadienį turėjo daryti testą, jei antradienį jau buvo rezultatai. Plius jei pirmadienį neatėjo, tai galėjo sakyti, neveskite kas galite. Tiesiog parašytu jaučiu simptomus, bus atliekamas testas 🤦 o db lankem darzeli nors jau laukė atsakymo ar neserga covid 🤯
I.D.O.L. parašė:
Tai vat tas ir pikta, jau pirmadienį turėjo daryti testą, jei antradienį jau buvo rezultatai. Plius jei pirmadienį neatėjo, tai galėjo sakyti, neveskite kas galite.…
Tikrai labai neatsakingai pasielgė, bet ne tik auklėtoja, o ir administracija. Gi jie irgi galėjo patys imtis kažkokių veiksmų. Informuoti tėvus, kad stebėtų vaikus, ar nei vienas daugiau nejaučia simptomų 😳 Mes kažkada su kita mama parašėme į grupę, kad vaikams pakilo temperatūra, tai pasirodo dar 5 sirgo ir pasisakė tik po mūsų parašymų. Tai parodo, kad visiems tiek yra nusišikt (atsiprašant) ant visko, kad daugiau savo daržinės nieko nemato
laimav parašė:
Tikrai labai neatsakingai pasielgė, bet ne tik auklėtoja, o ir administracija. Gi jie irgi galėjo patys imtis kažkokių veiksmų. Informuoti tėvus, kad stebėtų vaikus…
Taip taip, ne ant auklėtojos labiausiai pikta, juk ji praneša, kad nebus darbe, tai manau administracija viską žinojo. Žodžiu labai aplaidžiai.. 😔
Liuka parašė:
Man atrodo, jūs aprašėt mano būsimą situaciją, kažkaip taip įsivaizduoju savo kasdienybę sugrįžus į darbą 😀
Manau tikrai galite pabandyti, dabar toks laikas, kai daug kas vyksta nuotoliniu budu
Nors zinoma susitikimai su potencialiais klientais is esmes po darbo, visokios apziuros savaitgaliais - is vienos puses toks darbo laikas nefainas, is kitos puses, daug lengviau derintis, nes tuo metu vyras greiciausiai namie.
As dabar buvau idejusi skelbima parduoti buta, tai dieve dieve koks tu brokeriu darbas, skambina is tos pacios firmos keli per diena, painiojasi tarp skambuciu, dar ir apsimelavusiu sutikau, nu zodziu siaubas
Tikiu, kas gerai dirba, tai uzsidirba ir uzsipelno rekomendacijas, bet kai brokeriai zmogu uzpuola kaip skeriai, skambina po 4-5 kartus kiekvienas, nu tai norisi begti
Nepasimetusi parašė:
Manau tikrai galite pabandyti, dabar toks laikas, kai daug kas vyksta nuotoliniu budu![]()
Mes kai pardavinėjom butą irgi bandėm patys, bet aš pradėjau lauktis ir man buvo kančia tie vizitai-perdaviau brokeriui. Rinkausi iš 5 brokerių, tiksliau nebuvo ką rinktis, nes tik vienas buvo normalus 😀 visi kiti-skeriai ir dar šūdmaliai 😀 vienas žadėjo butą patraukliu padaryti su dronu nufilmavęs. BUTĄ. 1 AUKŠTE. SU DRONU 😀😀😀
Liuka parašė:
Mes kai pardavinėjom butą irgi bandėm patys, bet aš pradėjau lauktis ir man buvo kančia tie vizitai-perdaviau brokeriui. Rinkausi iš 5 brokerių, tiksliau nebuvo ką …
Mes Norvegijoj pardavem nama, tai labai patiko brokelio darbas. Suruose pardavimu knyga, viska patikrino, suderino su fotografu. Tai viskas tikrai atsakingai. O va is brokerio pirkom sklypa Lt, tai nulis atsakomybes. Pardave sklypa su komunikacijom, bet ju nebuvo
. Ar as pardavineciau per brokerius Lt? Po tokio atsitikimo, abejoju
neringoselis parašė:
Mes Norvegijoj pardavem nama, tai labai patiko brokelio darbas. Suruose pardavimu knyga, viska patikrino, suderino su fotografu. Tai viskas tikrai atsakingai. O va …
Nu jo... aš kaip sakau-turėjau gerą brokerio pavyzdį ir realiai jis mane paskatino rimčiau pažiūrėti į šitą norą brokeriauti. Tik po tos agentūros sparnu ir dirbčiau. Bet konkurencija labai didelė, Vilniuje yra apie 1000 brokerių ir jų yra tikrai visokių, o blogieji gadina šio darbo vardą, kas ir užknisa, bet iš kitos pusės padeda geriems daugiau gauti užsakymų per rekomendacijas.
ZemT parašė:
Mums adaptacijai labai padėjo karantinas, iki gruodžio vidurio pasiimdavau po pietų miego, bet vis nuotaika nekokia būdavo, tada dvi savaites sirgo, o nuo sausio 4 …
Aš nuo kovo vidurio planuoju pradėt mažają irgi leist į darželį ir tada ieškotis darbo. Bet įdomu, kaip čia viskas veiks, nes du vaikus praktiškai vienai augint ir vežiot į darželį ir dirbt, o dar tos vaikų ligos prasidės... įdomu ar čia misija įmanoma 🤔😅
Liuka parašė:
Nu jo... aš kaip sakau-turėjau gerą brokerio pavyzdį ir realiai jis mane paskatino rimčiau pažiūrėti į šitą norą brokeriauti. Tik po tos agentūros sparnu ir dirbčia…
Jei butu koks istatymas, kad uz melagystes butu atsakomybe, tada ir nebutu tu bloguju, o dabar tikrai yra sunku pasitiket brokeriais, nes nezinai ant kokio papulsi.
O Jums linkiu sekmes, bandyt verta. Gal cia bus svajoniu darbas. As ir pati grizus i Lt planuoju surizikuot
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai