a_uk parašė:
Aš naudoju iš audimo, smagiai dėvisi ir iš tvirtesnių![]()
Ačiū! Išbandysiu 🙂
a_uk parašė:
Aš naudoju iš audimo, smagiai dėvisi ir iš tvirtesnių![]()
Ačiū! Išbandysiu 🙂
Liuka parašė:
Labas! Gal kuri sportuojate ir galite parekomenduoti labai tvirtą/aptempiančią sportinę liemenėlę? Turiu priešnėštumines, bet dabar su krūtine visai kita situacija,…
As turiu pora Adidas nusipirkusi - ju yra visokiu stiprumo, pirkau stipriai prilaikancias, tikrai gerai labai laiko. Tik nezinau kaip LT pasirinkimas ir kainos.
_Green_ parašė:
As turiu pora Adidas nusipirkusi - ju yra visokiu stiprumo, pirkau stipriai prilaikancias, tikrai gerai labai laiko. Tik nezinau kaip LT pasirinkimas ir kainos.
Prisidedu prie rekomendacijos, rinkdamasi matavausi ir adidas, tikrai turi didesnei krūtinei tamprių liemenėlių, tik kainų kategorija jau visai kita, nei audimo
Birzele5 parašė:
Sveikos, kazkuri is jusu esat is Norvegijos,gal zinot,ar firma Vincent gera kokybe? Nuziurejau basutes vasarai. 😉
Aš turėjau pašiltintus botus, tai kokybė buvo superinė. Identiški pagal gamybos technologija dockboot.
Oho kiek visko praleidau! 😳 sveikininai visoms mamytems, kurios susilauke maziuku arba jau "ant sprogimo ribos" 🌷
O as grizau i darba, tai kosmoselis su dviem namie..
Paguoda ta, kad vyresnele nuo 06.01 eis i darziuka, valst negavom, tai leisim i privatu. Aisku, issiregistravau su mergaitem is rajono i miesta. Zodziu, reikalai pas visas
Labas visoms, seniai bebuvo taip tylu pas mus
Atejau pasiguosti, papuolem i kazkoki nesekmiu debesi 😔 Pirma susirgo Ema - aukletoja paminejo, kad grupeje keli vaikai ciaudi, kol grizom namo jau prasidejo sloga, tada temperatura. Uz poros dienu Jonukas susirgo. Islaukem kol Emai baigesi sloga, sekmadieni jau ruosemes i darzeli, ir pries pat vonia sugebejo nuvirsti nuo kavos stalelio, pradejo slubuoti, vezem sviesti, aciu dievui tik sumusimas. Prabuvo dar namie pora dienu, isvedem i darzeli, grizo su nestipria sloga, kuri po truputi stiprejo. Nesuprantu, ar cia kazkaip atkrito, ar naujai uzsikrete 🤷♀️ Po triju dienu sloga dingo, atrodo valio pagaliau pasveiko, ir vakar pradejo koset 🤦♀️ Tai galvoju dabar, jos turbut i darzeli kosincios nepriims? Temperaturos buvo tik viena diena beveik pries 2 savaites 🤔 O ir seimos gydytoja turbut nepriims gyvam vizitui, tik nuotoliniam? 😳 Kai ji iki siol beveik nesirgus, tai man kosmosas kas cia vyksta. Situacijos negerina ir tai, kad beveik neimanoma suduoti jokiu vaistu 🤦♀️
Prie viso sito Jonukas vargsta su pilvuku ir diegliais, gavom freiko pagalvele nesioti, kuri dar ir issipersti trukdo. O Ema siandien suviduriavo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jau su vyru galvojam, kas dar????
Dekui kas isklauset
Jei kokiu patarimu del ligu turite, sakykit. Net ir sitoje situacijoj vistiek kasdien einam i lauka, tikiuosi taip neprisidedu prie sirgimo
Nepasimetusi parašė:
Labas visoms, seniai bebuvo taip tylu pas mus![]()
Atejau pasiguosti, papuolem i kazkoki nesekmiu debesi 😔 Pirma susirgo Ema - auklet…
❤️❤️❤️ Laikykitės.
Aš pvz prie slogų pradžios ir pan.nors sako nėra liga nevedu kelias dienas į lauką ir mums susitvarko plaunant, su vedimais užbujoja, na aš tokį pastebėjus saviškei turiu, tai pasaugau tada. Bet čia matyt sloga slogai nelygu, su bėgančiom gausesnėm nevedu,plaunam plaunam non stop namie tada nosį.
Nepasimetusi parašė:
Atejau pasiguosti, papuolem i kazkoki nesekmiu debesi 😔 Pirma susirgo Ema - auklet…
Aš ir prisidedu prie tų užburtųjų rato... su darželio lankymu, tai kosmosas kažkoks. Savaitę nevedėm, nes vienas iš grupės tėvų susirgo covid, vieną dieną nuėjo, paskui vėl 12d nėjom, nes vėl 2 tėvai susirgo... tada dvi dienas paėjo ir beveik visą grupę kažkoks virusiukas išguldė... db savaitę paėjo ir šeštd atsikėlė su didžiausia geltona sloga... 🤯 taip ir nuprotėt galima... o tik prieš tai buvau kaimynei pasidžiaugus, kad nuo lapkričio mėn nei kart nesirgę... 🤦♀️😅
Nepasimetusi parašė:
Viskas praeis! ❤️ As i kiema visada vedu ar sloga, ar kosti, ar pan. Tik su auksta temp aisku nevedu. Bet taip jau buna kai vaikai eina i darzelius, maniskei apskritai sloga ir truko kokius 3 metus kone non stop, poto issaugo ar tiesiog visus imanomus slogos virusus persirgo 😁 Tad siulyciau labai nesukti galvos ir priimti tai kaip naturalu dalyka. Serga vaikai ir tai normalu. As labiau visada ziuriu bendros savijautos, jei ji gera jokiu ribojimu nedarau nei kiemui, nei darzeliui/mokyklai. Pas mus DE veda ir slogom, ir kosuliais ir visokius kokius 🙈
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai