ingrinukas parašė:
Ne visada aktyviai, bet ir neturi buti visada aktyvus vaikas, nes ir tevu darzelyje raso, kad nenustebkite jei vaikas viena diena aktyvus, o kita diena ne toks akty…
Čia gal ne man komentaras
ingrinukas parašė:
Ne visada aktyviai, bet ir neturi buti visada aktyvus vaikas, nes ir tevu darzelyje raso, kad nenustebkite jei vaikas viena diena aktyvus, o kita diena ne toks akty…
Čia gal ne man komentaras
Pirmas vaikutis, šiek tiek panikuoju 🙈 nepykit už klausimą 🐥, galvoju, panašiai visos laukiamės ir galvoju, ar čia tik mano toks ramiakas, ar ir Jums būna, kažkaip palengvėjo pamačius, kad visoms visaip būna, mano placenta priekyje, tai pasiilgstu stipresnių judesiukų, pas mane daugiau šonuose jaučiasi. 😊
Miletuke parašė:
Sveikos,
Ojej neleidzia miegot nakti...istisai duodas🙈dienom kol pati judu, tai nejauciu taip, bet tik prisedu ir bumsi...matyt yra priekineje gimdos dalyje, nes kai issiriecia, tai jauciu ir koja ar ranka, ir uzpakaliuka kai atkisa...pilvas gazdinancios formos pasidaro 😳🤭
plunksnyteirl parašė:
Ojej neleidzia miegot nakti...istisai duodas🙈dienom kol pati judu, tai nejauciu taip, bet tik prisedu ir bumsi...matyt yra priekineje gimdos dalyje, nes kai issirie…
Oj, užpakaliuką kai atkisa, tai man išvis issitempia ir guzas matosi, net nelabai maloniai tempiasi
plunksnyteirl parašė:
Ojej neleidzia miegot nakti...istisai duodas🙈dienom kol pati judu, tai nejauciu taip, bet tik prisedu ir bumsi...matyt yra priekineje gimdos dalyje, nes kai issirie…
Kaip mielai skamba: aš tai neskiriu kol kas kuri mažiaus vieta ;)))
Victrix parašė:
Ačiū, pas mane 2,4 cm ir išrašė į stacionarą, bet taip viską suvardino, kad atrodo, jog daugiau profilaktiškai siunčia.. Kuo toliau tuo mažiau man patinka mano gydy…
Man kai matavo buvo 3cm sakė norma .
@gnetuk parašė:
Dėl judesiuku, kai daugiau ilsejausi vakar, tai atrodė non stop duodasi, kartais net nesijaučia tie judesiai iš vidaus, o atsigulus ir pridėjus ranka, tai jauti kai…
Kaip gražiai nuskambėjo . O man šis nėštumas vienas vargelis iš tiesu . Kai laukiausi pirmos dukros atrodė visas nėštumas toks nuostabus nu dabar baisu . Ramybes nulis . Ar pavargstu ar daugiau ilsiuosi duodasi , malasi abi panos non stop . Kadangi įsitaisė abi žemyn galvom tai ir pūsle spaudžia einu kas 30 min -1 val į tualeta tiek diena tiek naktį nuo mazu kojyčių visi šonkauliai skauda
kaži kas bus kai jos paaugs . Vaikščiojantis invalide
kaip senute pridedu ant kiekvieno suoliuko
nu žodžiu laukiu ši karta labiau gimdymo
zuikutia223 parašė:
Kaip gražiai nuskambėjo . O man šis nėštumas vienas vargelis iš tiesu . Kai laukiausi pirmos dukros atrodė visas nėštumas toks nuostabus nu dabar baisu . Ramybes nu…
Kaip smagiai pasakojate, sukėlėt šypseną 🥳. Mano svajonė-turėti dvynukus 😍. Bet tikiu, kad nuo tokio dūkimo ir šonkaulių skaičiavimo - išvargstate, o ir apkrovos gaunate dvigubą dozę. Aš su vienu kaip pingvinas jaučiuos, kol lipu į 5 aukštą, stabteliu ilsėtis. 😁👀
zuikutia223 parašė:
Kaip gražiai nuskambėjo . O man šis nėštumas vienas vargelis iš tiesu . Kai laukiausi pirmos dukros atrodė visas nėštumas toks nuostabus nu dabar baisu . Ramybes nu…
Nesijauskit vienisa 😊 pas mane vienas leliukas, kad ir kur bebuciau akimis ieskau zenkliuko WC. Jau tikriausiai aplankiau visu kauno prekybos centru wc. Ir sunku, ir tempia. Ir sedziu kur tik galiu.
LunaL parašė:
Nesijauskit vienisa 😊 pas mane vienas leliukas, kad ir kur bebuciau akimis ieskau zenkliuko WC. Jau tikriausiai aplankiau visu kauno prekybos centru wc. Ir sunku, …
Man tas WC klausimas irgi lb aktualus- kartais tiesiog norėčiau ten apsigyventi 😅 tuo labiau, kai skatina gerti vandenį visi, deja, kažkaip apie wc problemos sprendima neužsimena: gerti bent 2 l, o kur paskui juos padėti...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai