RenataM. parašė:
Sveikos buvau pasyvi sios grupes stebetoja bet vistiek nutariau ,,prisiduot" 😊 vakar gime musu princese Kornelija🥰🥰 su visais 3970kg ir 56cm😍😍😍 jauciames gerai abi …
Sveikinimai, princesės❤❤❤ greito atsigavimo ir pieno upių❤
RenataM. parašė:
Sveikos buvau pasyvi sios grupes stebetoja bet vistiek nutariau ,,prisiduot" 😊 vakar gime musu princese Kornelija🥰🥰 su visais 3970kg ir 56cm😍😍😍 jauciames gerai abi …
Sveikinimai, princesės❤❤❤ greito atsigavimo ir pieno upių❤
RenataM. parašė:
Super, sveikinu! 🤩
RenataM. parašė:
Sveikinimai❤️👶🏻❤️
simoinga parašė:
Pats pargrizo? Maniski tai apverte siandien, tai labai dabar idomu, ar tas isdykelis mano neapsivers vel
Aha, pats😊 pasibande pasedet ir turbut pagalvojo, kad nepatogu🤣tikiuos mamos daugiau nenervins ir nebesivers🙊
ingucka parašė:
siandien 11,26 h cezario pjuvio metu gime musu berniukas 4,550g ir 57cm![]()
Sveikinimai 🤗
RenataM. parašė:
Dźiugu girdėti laimingas mamas ;) sveikinimai!
Sveikos
Tos, kur artėja prie termino, kaip jums sekasi su savo ginekologem bendraut? Man lapkričio 16 d. terminas, bet vakar, kaip supratau, buvo paskutinė apžiūra, palinkėjo greičiau gimdyt, bet sakė jeigu iki 19 d. nepagimdysiu - ateit, "pridės savo rankas". Gaunasi poros savaičių tarpas, klausiau ar per tas porą sav (jei nepagimdysiu) nereiktų ateit pvz vaiko širdies tonų pasitikrint, tai sakė "ne, o kas jam gali nutikt?". Šiaip girdėjau, kad prieš galą liepia į savaitę kartą pasirodyt, o manoji priima mane paskutinį semestrą ne dažniau kaip kas porą savaičių...
RenataM. parašė:
Sveikinimai 😍❤️😘 tikrai, kokie dideli mažyliai gimsta 😊
Ginkps parašė:
SveikosTos, kur artėja prie termino, kaip jums sekasi su savo ginekologem bendraut? Man lapkričio 16 d. terminas, bet vakar, kaip supratau, buvo paskutinė apži…
Na mane irgi apziurinedavo gal dar reciau paskutini trimestrą.... Kas 3-4sav. Dabar tik sake ateiti po 2sav (cia pries savaite), ir jeigu neprasides veikla, tada ateiti dar po savaites (diena iki termino) ir duos siuntima i ligonine
Ginkps parašė:
SveikosTos, kur artėja prie termino, kaip jums sekasi su savo ginekologem bendraut? Man lapkričio 16 d. terminas, bet vakar, kaip supratau, buvo paskutinė apži…
Aš irgi paskutinį kartą buvau spalio 23, o dabar esu užrašyta tik lapkričio 15, o terminas lapkričio 16. Kažkaip nepergyvenu. Juk, jei pajausiu, kad pvz nebejaučiu judesių ar pan, tai nulėksiu pasitikrinti ekstra tvarka
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai