Gretamargareta parašė:
Na ka lb netiketai ir lb greitai sianakt apie 3h gime mano sunus !! Terminas buvo 9-10d bet nusprende pasirodyti lapkricio 1 😊 puse 12h nakties pabudau nubegus vand…
Sveikinimai!
Gretamargareta parašė:
Na ka lb netiketai ir lb greitai sianakt apie 3h gime mano sunus !! Terminas buvo 9-10d bet nusprende pasirodyti lapkricio 1 😊 puse 12h nakties pabudau nubegus vand…
Sveikinimai!
@gnetuk parašė:
Koks mazuliukas![]()
Na daug kas pakomentuoja, kad nedidelis tas mano pilviukas, nors pati jaučiuosi kaip banginis, lėta ir puškuojanti
Merginos as su kvailu klausimu...Ar kai yra paruosiamieji,pilvas sukieteja ? Bet ne tai,kad siaip kietas pasidaro,o sumeta koki dideli guza tai vienoj pusej tai kitoj arba pasidaro koks kvadratinis? Neskauda,tik lb nemalinus jausmas kol atleidzia . Beja sveikinimai visoms mamytems
Nebesulaukiu ir as tos dienos
Gretamargareta parašė:
sveikinu :))
Mamytės, o kaip paskutinėmis dienomis elgiasi jūsu vyrai? Ar visada pasiruošę ir budėjimo režime? Mano tai kaip tik savaitgalis taip ir girtas, nors jau bet kada gali prasidėti gimdymas.. Ir kiek bepykau, sako ko tu čia, gi nieko neatsitiko...
verkiu krokodilo ašarom viena.. Ligonine netoliese ir su taxi nuleksi jei ką, dėl to nebijau.. Yra ir artimųjų šalia kas jei ką padės, bet tai dėl to nemanau kad jis turi teisę prisigerti ir elgtis lyg niekur nieko.. Labai liūdna..
Mamulicka parašė:
Mamytės, o kaip paskutinėmis dienomis elgiasi jūsu vyrai? Ar visada pasiruošę ir budėjimo režime? Mano tai kaip tik savaitgalis taip ir girtas, nors jau bet kada ga…
Neatsakingas vyras , uz ausies patampyt ji! O jus laikykites.. Gal kai gims vaikelis biski atsikvoses. Vyram biski kitaip buna, jie nesupranta ,kad tures vaika , nes nejaucia nieko priesingai nei mes. Mes su ta ideja , kad turesim vaikeli gyvenam 9menesius ir jauciam jo judesius, turim laiko pasiruost.
Gretamargareta parašė:
Sveikinimai🙂🎉
samegirl parašė:
Merginos as su kvailu klausimu...Ar kai yra paruosiamieji,pilvas sukieteja ? Bet ne tai,kad siaip kietas pasidaro,o sumeta koki dideli guza tai vienoj pusej tai kit…
Man taip buna, pilvas padaro kvadrata ir lb nepatogu pasidaro, tai as tada atsistoju ir susikrato pilvas. Taip atsitinka visada kai sedziu ant sofos, pusiau gulint gaunasi.
AndrėjaM parašė:
Man taip buna, pilvas padaro kvadrata ir lb nepatogu pasidaro, tai as tada atsistoju ir susikrato pilvas. Taip atsitinka visada kai sedziu ant sofos, pusiau gulint …
Aciu uz atsakyma 😊 Jau buvau pradejus galvoti,kad as viena tokia 🙄
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai