daivosd parašė:
Aš miegu prie atviro lango ir jei lauke minusinė temperatūra oro drėkintuvą prie lovos įjungiu, kitaip būtų tas pats
Dekui. Pabandysiu😊 O koki oro drekintuva naudojat?
daivosd parašė:
Aš miegu prie atviro lango ir jei lauke minusinė temperatūra oro drėkintuvą prie lovos įjungiu, kitaip būtų tas pats
Aš jau +11, bet ir su pirmu nėštumu svoris taip augo. Pilvas didžiulis, plika akim matosi, kai vaikas spardosi. Mitybą prisižiūriu, mankštinuosi pagal fizioterapeuto programą dėl nugaros ir simfizio skausmų, tai manau, kad tiesiog taip mano kūnas tvarkosi su nėštumu. Nukris. Ir pirmai nukrito
Makaronai parašė:
Labai panasiai, tik kitais zodziaisZinoma, mediku kompetencija for sure niekas neabejoja, bet palaikancio zodzio nelabai isgirsi, turbut bijo suteikti tusciu vil…
Makaronai parašė:
Kalbejom su Kauno klinikomis, jie nesiulo mums keisti gydymo istaigos, nes nieko kazko kitaip nepadarys, ir jo, ta kelione irgi ne i nauda😊 aciu!😘
Kaip jums sekasi,gal susitvarke viskas?
enrika parašė:
Pas mane +8kg.🙈
Pas mane +6 bet man atrodo kad ziauriai didelis pilvas ir irgi kreive ties vidurkio dabar pakilo

Nestuke 2019 parašė:
Paprastą vyras nupirko, visai nieko, tik distiliuotą vandenį pilu, kad neapkalkėtų paviršiai
Nestuke 2019 parašė:
Labas rytasnuo pat pradzios nestumo uzsikimsus nosis. Diena viskas,kaip ir gerai. Nakti net prabundu nuo gerkles isdziuvimo,nes per nosi neina kvepuot..gal kas …
Jūros vanduo
Nestuke 2019 parašė:
Labas rytasnuo pat pradzios nestumo uzsikimsus nosis. Diena viskas,kaip ir gerai. Nakti net prabundu nuo gerkles isdziuvimo,nes per nosi neina kvepuot..gal kas …
Man buvo panasiai tai padejo nosies purskalas su steroidais. Gydytoja sake saugu nesciosiom, bet kai tik pagerejo iskart nustojau naudot. Jai galit dar kentet tai siulyciau pradziai pakvepuot garais vakarais per nosi.. as dar sodos sauksta isidedavau.. irgi buna atleidzia ir sudrekina visus tuos sinusus ir nosiarykle.😉
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai