Karolynchik parašė:
Buvo uzklausus mamyte,bet nieks nesureagavo,tad klausiu dar karteli✍🏼
Mes jau ploną, pavasarinį kombi ir jei ką vežime pleduka uzmetu. Storo tikrai nepirkciau, juk jau balandis ☺️
Karolynchik parašė:
Mes jau ploną, pavasarinį kombi ir jei ką vežime pleduka uzmetu. Storo tikrai nepirkciau, juk jau balandis ☺️
Karolynchik parašė:
Mano bėda šiuo metu taip pat yra kombinezono paieškos 😂 Viena mama siūlė columbia pavasarinį tai man kažkaip jis galbūt būtų arčiausiai perkamiausių, bet vis dar neapsisprendžiu 🤷♀️😂
Karolynchik parašė:
Plonas kombinezonas. Po apačia bodis ilgom/trumpom rankovėm, kelnes ir kojines. Dedu kepure, tapukus nes atvirais galais ir pirštinės. Kai buvo čia +15 buvo jau be pirštinių ir jokiu pleduku, taip dedu pleduka priklausomai nuo oro arba plonesni arba storesni. Kombinezonas BabyGap 12-18 mėnesių, tikiuosi pavasariui užteks, nes Aretas aukštas (78cm). 😂
Karolynchik parašė:
Nezinau kodel, bet niekada neturejau baimes, kad vaikas susals.. Niekada storai neprirengiu. Bodis, kelnes, kojines - kaip iprastai. Nestoras kombis, kaklaskare ir plona kepure. Sportinuke yra vokelis, viskas uzsisega, jai ten silta.
Turbut kaip pats rengies, taip ir vaika rengi. As pati nemegstu siltai prisirengt, trumpom rankovem bunu, tai ir vaiko neprirengiu..
Kombis va toks. Realiai as ir ziema juo rengdavau, kai nebudavo labai salta, tik uzdedavau dar pleda

GiedreSt parašė:
Nezinau kodel, bet niekada neturejau baimes, kad vaikas susals.. Niekada storai neprirengiu. Bodis, kelnes, kojines - kaip iprastai. Nestoras kombis, kaklaskare ir …
As irgi nupirkau meskiaus kombi ir pleduku uzklosiu, dabar tik po skiepo neinam i lauka, o nuo ryt siltus orus pranasauja
Blemb o toki faina radau reserved🙄😂
mum tiktu prie vezimo medziagos 🤣👌🏼
megstu kai spalvos "nesipjauna" 😬😁🙈
Bet jis ten toks ziauuuuriai siltas,manau max iki +5 su juo🤔 rudeniui ziauriai geras butu😂
As irgi turiu "meskina" bet jis toks vejo perpuciamas,tai kazkaip tokiu oru kai vejuota ir +5 ir daugiau dar man asmeniskai per vesus reikalas su juo
Karolynchik parašė:
Blemb o toki faina radau reserved🙄😂
mum tiktu prie vezimo medziagos 🤣👌🏼
O ner didesnio? Pirkit rudeniui jeigu yra dydziu 🙂 tai pabandykit su tuo kur turit dabar, jei kas pleduka uzdesit
Siandien musu situscija tokia kad vaikas pradejo dust iki melynavimo,negalejo net ikvept oro,issikvietem greitaja isveze.paklause tik plaucius!!!!!!ir liepe gyditis namie!!!! As negaliu patiket......7men dustanti vaika kuris negali normaliai ikvept oro isleido namo.......dar pasiule nuvaziuot i anteja,padaryt kazkoki tyrima is nosytes bakterija ima kazkaip net negirdejau ka sake,nes akyse juoda buvo tikraja zodzio prasme....o anteja musu nepriima....atsakymas mes nepasiruose serganciu nepriimam....baisu kokia supuvusi musu sistema........
mes212 parašė:
Siandien musu situscija tokia kad vaikas pradejo dust iki melynavimo,negalejo net ikvept oro,issikvietem greitaja isveze.paklause tik plaucius!!!!!!ir liepe gyditis…
As nuo pradziu jusu situacijos neskaiciau, bet mano mazylei tas pats buvo karantino metu. Kosulys zveriskas, temp naktim auksta, sloga ir visa kriokanti. Taip pat neprisiprasem,kad seimos daktare priimtu, atsakymas kaip jums gydykites namie, o jei visai blogai varyt i infekcini. Kur dar daugiau ligu prisirinktu... Pati taip pat serganti buvau, liepe 1808 skambint, kad bent mane patikrintu. Tyrimu negavau, greituke atvaziavo plauciu vaikui paklausyt, kraujo daryt negali, gali nebent velgi i infekcini nuvezt. Vaikui nuo kosulio negalima nieko pagal daktare, nes per maza sirupams. Kas mums padejo,nors atrode nesamone ant lovytes liepe klijuot pleistra su eukaliptu. Palengvino nosies kvepavima. Pfu pfu, siaip ne taip islipo vaikas is ligos.
Bello parašė:
As nuo pradziu jusu situacijos neskaiciau, bet mano mazylei tas pats buvo karantino metu. Kosulys zveriskas, temp naktim auksta, sloga ir visa kriokanti. Taip pat n…
As eukalipto lasiukais merliuka suvilgau ir pakabinu ant lovytes krasto .nepadeda...kazkiek palengvina ta kvepavima bet nezymiai....bandysiu duot sinupreto gal atleis kazkiek ta nosyte..nu nes jau nebezinau...
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto