Glamur parašė:
Ar jūsų vaikai valgo viską ką ir jūs? Aš nežinau ar aš kažkur klaidą padariau, ar reikėjo nuo mažumes pratinti prie "normalaus" maisto ar per ilgai užsižaidžiau su …
Niekados ilgai nežaidžiau. Jaunėlė tai iš vis gal nuo 9 mėnesių, plius minus 2 savaitės, valgė nuo bendro stalo. Nemaitinų jų. Kiek pačios pavalgo, tiek pavalgo. Vyresnėlė pati nuo 10 mėnesių valgė. Jaunėlė nuo 9 mėnesių. Neverčiu valgyti. Ką nori, tą atsirenka. Jeigu aš kažkokio produkto nevalgau, tai man jo niekas nekiša per jėgą. Tai ir vaikams savo nekišu. Pasiūlau po kažkiek laiko vis. Bet jeigu nevalgo. Tai nevalgo. Atskirai joms negaminu. Ką nusprendžiau kas bus. Tą ir pagaminu
misslinute parašė:
Tikrai ne viską, daržovių šviežių išvis nevalgo 🤦 kruopų, košių irgi ne, žuvies irgi. Žodžiu, kadangi lanko darželį (nors beveik nelanko, nes ištisai serga), tai ga…
Maniškė daug ko nevalgo darželyje. Šeimininkutė klausė ką daryti? Nieko, pasakiau, kad nebūtų verčiama, kiek nori ir ko nori, tegu valgo. Po to taip ir atsiranda mitybos problemos....