Neringota parašė:
Kurios jau buvot echoskopijai, ar su vyrais ejot, ar neleidžia?![]()
![]()
Buvau praeta sav. Leidžia tik po viena žmogu į polikliniką. Vyras mašinoi laukė.
Neringota parašė:
Kurios jau buvot echoskopijai, ar su vyrais ejot, ar neleidžia?![]()
![]()
Buvau praeta sav. Leidžia tik po viena žmogu į polikliniką. Vyras mašinoi laukė.
Jugasinka parašė:
oficiali diagnozė tokia ir buvo - atvira ovalioji anga, skylutė buvo apie 2 mm
Nes as turiu priesirdziu pertvaros defekta koek zinau ta skylute vaikams iki 2-3 m turi uzsitraukt bet pas mane ir liko
seline parašė:
Nes as turiu priesirdziu pertvaros defekta koek zinau ta skylute vaikams iki 2-3 m turi uzsitraukt bet pas mane ir liko
maniškei užsitraukė, bet jei nebūtų užsitraukus, tai tada kažkokias rekomendacijas gydytoja duotų
Jugasinka parašė:
maniškei užsitraukė, bet jei nebūtų užsitraukus, tai tada kažkokias rekomendacijas gydytoja duotų
Pas mane paveluotai rado tai jau noeko nebegalejo padaryt 🙂🤷♀️ Bet ta skylute nedideja. Lt pries kiekviena gimdyma siustavo echo daryt bet viskas gerai leisdavo paciai gimdyt.
warwara parašė:
Na, visažines, turiu klausimataip gaunasi, kad nuo kitos sav. bus pratęstas karantinas. Ketinu nutraukti vaiko priežiūros bilietą ir eit į prastova (apmokėjimą…
Kol būsite prastovoje Jums sustos darbo stažas
beatazuk parašė:
Labas, as buvau siandien didziajam echo, siandien 19+5sav. Buvau Raseiniuose pries ieinant reikejo uzpildyti anketa, dezinfekuotis ir dave kauke su kuria reikejo bu…
Aš taip pat lankausi Raseiniuose
ėjote į ligoninę ar kur nors kitur?
Kemille parašė:
Tai ir nesivedziau gi ;) beto ligonines tuscios, nieks nesiartina prie kitu..
Pas mane taip pat, sakė kils, tik pasisaugoti liepė. Bet kai pasiskaitau, tai gali ir nekilti. Tai neramu bsk dėl to
vysnaitei parašė:
Man 18 sav, ryt pradedu skaičiuoti 19-ą. Nesijaučiu visai nėščia, nei krūtys jautrios, nei dar kažkokie nėščių simptomai. Plona niekada nebuvau, tai ir pilvas lyg n…
Kaip įdomiai, jau kėliau savo nuotrauką, didelė krūtine ir pilvas didelis, nesumaisysi jau! Tai gal džiaukitės, nes labai greitai užauga, kai auga!
Aš ir prie tų neišmanėlių. Bet į prastova galima eiti tik tada kai įmonė dėl karantino priversta užsidaryti? Nes aš dirbu maisto prekių parduotuvei. Tai mes neužsidarėm. Tačiau esu biliotenyje tai mano išmoka tikrai kris. Bet kaip suprantu bilioteni irgi skaičioja paskui prie pajamų
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai