Audraxxx parašė:
Sveikos ☺️ ar buvom kam nors placenta per žemai ir paskui jį su laiku pakilo? Ar taip ir liko visa laiką nėštumą ir darė cezari? 🙄🤔
Man buvo žemai, pirmaeigė, db jau pakilus 😉
Audraxxx parašė:
Sveikos ☺️ ar buvom kam nors placenta per žemai ir paskui jį su laiku pakilo? Ar taip ir liko visa laiką nėštumą ir darė cezari? 🙄🤔
Gretute12 parašė:
Tiesiog pati pakilo ar kažką daret? Gal žinot kiek laiko buvo kaip pakilo?
Nu man neramu, nes Cezario lb nenoriu 😖 aišku reikės niekur nedingsiu, bet aš už natūralumą....
Audraxxx parašė:
Tiesiog pati pakilo ar kažką daret? Gal žinot kiek laiko buvo kaip pakilo?
Nu man neramu, nes Cezario lb nenoriu 😖 aišku reikės niekur nedingsiu, bet aš už n…
Nieko nedariau, man rods ir nelabai ką padarysi. 18 sav žiomenis dengė, 24 sav jau buvo 2cm nuo jų, o vkr nzn kiek, bet sakė jau nebepirmaeige 😉 nueisit į apžiūra, iškart klauskit, gal jau pakilo ir bus ramu 😉 aš bijojau labiau komplikacijų, kraujavimai ir tt, nei Cezario
pantuflia parašė:
Sveikos ☺️ ar buvom kam nors placenta per žemai ir paskui jį su laiku pakilo? Ar taip ir liko visa laiką nėštumą ir darė cezari?
Pas mane dengė,po to pakilo ir dengė 1,5 cm kaklelį. Kaip dabar pamiršau paklausti. Tikiuosi jau pakilo. Nes labai bauginančią skambėjo,gali pradėti kraujuoti,neišsigask ir iškart į ligoninę.
migliuke.m parašė:
Mergaitės.. Pasidalinkit koki kraiteli krausites i ligonine...? Pirmas nestumas, tad nelabai zinau ko gali prireikt ko ne? Leliukui irgi domina... Aciu
Pasižiūrėkit, yra ir čia preliminarus sąrašas, tiek gimdyvei, tiek kūdikiui, ko reikia. Pagal jį galit susidaryti. Aš irgi būsiu pirmakartė mama, tai man padeda tokie orientyrai
migliuke.m parašė:
Mergaitės.. Pasidalinkit koki kraiteli krausites i ligonine...? Pirmas nestumas, tad nelabai zinau ko gali prireikt ko ne? Leliukui irgi domina... Aciu
pasiskaitykite:
https://nestumokalendorius.lt/gimdyves-krepselis-ka-veztis-i-gimdymo-namus/
https://www.tevu-darzelis.lt/skaiciuokles/nestumui/gimdyves-krepselis/
Jooli parašė:
Sveikos merginos😊 na ar jau nusipirkę viską ką reikės veštis į ligoninę sau ir mažyliui? Nes aš tai dar nieko neturiu, ir galvoju kaži vieno tokia 😃😃 vis atidelioj…
Turiu jau viską susipirkus ir susikrovus taše į gimdyklą. Nežinai, kada, kas. Taip, kad man ramiau kai viskas po ranka
Aš irgi jau didžiają dalį tašės susikroviau į ligoninę....😀 Liko tik sauskelnės sau ir ŗubeliai vaikui.
Gimdyti nuspręndžiau viena... Neturim kam palikti pirmagimio.... juolabiau neigu viskas prasidės naktį tikrai vaiko netampysiu. Tai vyras liks su juo. Truputį liūdnoka, bet tūkstančiai moterų pagimdo be vyro, kuo aš prastesnė?😀
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai