himmel parašė:
Ne, cia vietoj, Kauno mieste. Bet man vis tiek panika, kad viena esu namie. O prie mano uzpakalio gi nesedes, kad ir kaip noretusi 😂😂😂 tai kazkaip stengiuos raminti…
Tikrai nepanikuokit viska spesit😊
himmel parašė:
Ne, cia vietoj, Kauno mieste. Bet man vis tiek panika, kad viena esu namie. O prie mano uzpakalio gi nesedes, kad ir kaip noretusi 😂😂😂 tai kazkaip stengiuos raminti…
Tikrai nepanikuokit viska spesit😊
himmel parašė:
😂😂😂 taip taip, tik galvoju, galejo palaukt, kol atsivers 🙈 gal tikrai, kaip sako mamyte, 5dienis jiems suveike 😂😂😂
Nevisada ir ne belekiek laiko galima laukti.Deja ir man paciai skatinimo reikejo.Nes kaip 2cm taip 2cm ilgai laikesi
Pacahontas parašė:
Nevisada ir ne belekiek laiko galima laukti.Deja ir man paciai skatinimo reikejo.Nes kaip 2cm taip 2cm ilgai laikesi![]()
Vajetau 🙈 kaip noretusi, kad viskas butu naturaliai, greitai ir be skausmo 😂😂😂 man si sav paskutine, tai kaip ant adatu. O kai pirmas kartas, tai baigiu nuprotet
himmel parašė:
Vajetau 🙈 kaip noretusi, kad viskas butu naturaliai, greitai ir be skausmo 😂😂😂 man si sav paskutine, tai kaip ant adatu. O kai pirmas kartas, tai baigiu nuprotet…
Va va... Visas naktis minciu kruvos. O as jei mastau, taip ir galiu nei valandos nepamiegoti. Jetau. Nzn nei kaip nei kas nei kur. 🤣 Bent kad kas pasakytu va ramiai vandenys nubegs ir isvaziuosi
O dbr. Bet kada ir bet kur. 😪😪😪 Greiciau pasimatytume... 😇😇😇
himmel parašė:
Vajetau 🙈 kaip noretusi, kad viskas butu naturaliai, greitai ir be skausmo 😂😂😂 man si sav paskutine, tai kaip ant adatu. O kai pirmas kartas, tai baigiu nuprotet</b…
Man tas pats😀 slampineju po namus ir nerandu vietos 😀
Vijo85 parašė:
Man čia toks klausimas iškilo 🤔 tik labai nesijuokit. (Kuo arčiau gimdymas tuo daugiau nesąmonių galvoj) O klizma (pvz microlax) reiktų pasidaryt prieš vaziuojant?…
O kam jum ta klizma..?
Pacahontas parašė:
O kam jum ta klizma..?
Kad neapsiš.. gimdant
tiesiog esu girdejus kad anksčiau darydavo ligoninej.
Aš nesakiau kad mano klausimas protingas
Vijo85 parašė:
Kad neapsiš.. gimdanttiesiog esu girdejus kad anksčiau darydavo ligoninej.
Aš nesakiau kad mano klausimas protingas![]()
Buvau akušeres paskaitoje tai sake kad anksčiau būdavo iprasta jas pasidaryti, bet dabar neberekomenduoja ir sako geriau nesidaryti, nes tada išmatos suskistėja ir sako tada jau gydytojus "apipurškiat" 😀 tai geriau nieko nedaryti ir nepergyventi, sekundziu reikalas ten viska sutvarkyti ir jiems tai iprasta 🙂
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai