JD00 parašė:
Man visi progrozavo ankstuka, o siand 41+ 4. Negaliu patiket, tikiuos labai, kad veikla tikrai labai greit uzsikurs. Abu su vyru pavargom emociskai,siand pirma di…
Uzuojauta. Puikiai suprantu jusu bukle.
JD00 parašė:
Man visi progrozavo ankstuka, o siand 41+ 4. Negaliu patiket, tikiuos labai, kad veikla tikrai labai greit uzsikurs. Abu su vyru pavargom emociskai,siand pirma di…
Uzuojauta. Puikiai suprantu jusu bukle.
Na dėl to vėlavimo tai.nežinau ką ir bepasakyt,.man terminas pagal m.m buvo 08.07 ginėm 08.19 ir taitai tik su vandenų nuleidimu, nors jie buvo skaidrūs, o ir kaip gimė tai daktarė sakė dar galėjau drasiai savaitę nešiot, nes taaš data tiesiog mūsų mėnesinių diena, o kada jau ten apsivaisino juk nežinom😊
Gabbii parašė:
Sveikinimai!! Oi fainai jau gimet! Ramiu nakteliu, saldaus pienelio! Musu terminas man rodos buvo tas pats. Skatino ar pats prasidejo gimdymas?
Ir prasidedo ir dingo, ir vel prasidejo ir vel dingo, tada nuleido vandenis, prasidejo veikla ir vel dingo, ir tada skatinamuju kokia valandziuke minimaliai ir iššovė vaiką, daug gimdyviu buvo, tai galvyte pati pajaučiau ir uzrikau, gaudykit 😃 akusere atbego slysdama gaudyti 🤭 ta pati akusere ir antra sunu gaudė, tik tada prašė dar luktert, nes reikua persirengti... bet nespejo persirengti 😃
Pacahontas parašė:
ODievai,negaliu patiket,kad ir as jau sulaukiau to uzraso "Jau turejo gimti!" 😂
Aš irgi 🙈🙈🙈
justyteb parašė:
Ir prasidedo ir dingo, ir vel prasidejo ir vel dingo, tada nuleido vandenis, prasidejo veikla ir vel dingo, ir tada skatinamuju kokia valandziuke minimaliai ir iššo…
Sveikinimai didžiausi 🤱🐣🍼nu jusu istorijos tai super,truputį gąsdinančios o jei nebūtų spėja atbegti, šakės...
Pupa uo parašė:
Sveikinimai didžiausi 🤱🐣🍼nu jusu istorijos tai super,truputį gąsdinančios o jei nebūtų spėja atbegti, šakės...
Nieko, pati buciau pasiemus 😃
Mamytes, kaip jusu pipirai miega naktim? Mano atsikelia tris kartus ir viskas butu gerai, bet atsikeles 4h nuo to laiko labai neramiai miega iki 6h, o po to isvis neuzmiega iki kokiu 9h. Tokie vis tarsi spazmai uzeina kas kelias minutes, kai lyg rieciasi, lyg tempiasi. Praeina - vel uzmiega. Atrodo, kad pilvely oro prisikaupe (nors pilvas minkstas). Atsirugti nakti neiseina - jis istisai uzmiega ant ranku, perkeliu i lovyte ir vel tokie tarsi spazmai. Kaip padeti maziukui? Ar jus nakti atruginat savo mazylius? Gal kruti blogai paima ir oro daug prisigeria?
justyteb parašė:
Ir prasidedo ir dingo, ir vel prasidejo ir vel dingo, tada nuleido vandenis, prasidejo veikla ir vel dingo, ir tada skatinamuju kokia valandziuke minimaliai ir iššo…
Nu cia tai geras!😃😃🤦♀️🤦♀️ tai greitas ir lengvas gimdymas. Super!
grejoci parašė:
Mamytes, kaip jusu pipirai miega naktim? Mano atsikelia tris kartus ir viskas butu gerai, bet atsikeles 4h nuo to laiko labai neramiai miega iki 6h, o po to isvis n…
Aš pakaitinis visad ant paties uzsidedu tai kartais atsirugsta o kartais ne😊 bet jei ilgiau pavalgo tai poro atpila per nosyte 😥 tai stengiuosi atrugint 🤷♀️ nors miegodamas vis stena irgi pasiraito bet trumpai ir būna nusibezda besiraitydamas 😊
Niliūtė parašė:
Sveikos. Sveikinimai visoms pagimdžiusioms, ramių naktų! Belaukiančioms kantrybės, lengvo gimdymo ir nuoširdus patarimas ilsėtis, kol dar galit![]()
Geriu be kofeino kavytę, tokia kava, bet tik tas procesas, kad kavos aparatas paburzgia🤭😀
Mūsų mažylei rytoj 3 savaitėlės 💕 miega naktį gerai, valgo 2-3 kartus, aš vakare nusnaudžiu kiek ir gerai atsikeliu. Vyras sauskelnes pakeičia, aš pamaitinu. 🤱
Laukiu rugsėjo 1-osios, sūnus į mokyklą, dukrytė į darželį, kiek kitaip pasiskirstysiu laiką, nes dabar kartais tenka žindant ir lipdyti ar piešti kita ranka 😅 Vaikai kolkas gerai, nėra pavydo ar pan.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai