kristinarokas parašė:
Man vandenys kai pradėjo bekd tai po nedauk pet vis prabegdavo kai pajudu arba mažoji kai pajudedavo. Kad ir per šį gimdymą kai nuleido vandenys kol guliu ar sėdžiu…
Ar saremiai greit prasidejo po tokiu nedideliu pratekejimu?
kristinarokas parašė:
Man vandenys kai pradėjo bekd tai po nedauk pet vis prabegdavo kai pajudu arba mažoji kai pajudedavo. Kad ir per šį gimdymą kai nuleido vandenys kol guliu ar sėdžiu…
Pacahontas parašė:
Ir mano 27d 🙈 bet taaaaip ramu..nei paruosiamuju,nieko 😄 jau maniau su antru nestumu neislauksiu termino,o va prasau jis tuoj tuoj😄 28d pas gyd..
Mano irgi 27d turiu eyte prisistatyti,paruosiamieji kankina jau ilgokai ,buvo skausmingesni bet vel apmazejo..kai buvau ligoninei tikrino kaklelis atsivers 1,5 buvo...
Sveikos. Sveikinimai visoms pagimdžiusioms, ramių naktų! Belaukiančioms kantrybės, lengvo gimdymo ir nuoširdus patarimas ilsėtis, kol dar galit
Klausimas toms, kas jau su leliukais. Kiek puodelių kavos leidžiate sau per dieną? Kada migdote vaikučius nakties miegui? Ir kiek jūsiškiai išmiega? Kaip pačios šiaip laikotės, jau atsigavot, į ritmą įsivažiavot?
Musmus parašė:
Atsistojus man irgi toks jausmas kad kazkas biski prabega bet visai visai nedaug ir susigeria i servetele..koks tas kiekis prabegdqvo jums atsistojus?
Kaip kada kartais daugiau pliupdavo o kartais tik vos vos na nėra taip tiksli kad pvz 10ml pastovei prabekti. Seip nuvaziuociau pasitikrint kad pasiziuretu
justyteb parašė:
Šiandiena gime Gabija 51cm ir 3640g 🙂 rami valgo tik ir miega 🙂
Sveikinimai!! Oi fainai jau gimet! Ramiu nakteliu, saldaus pienelio! Musu terminas man rodos buvo tas pats. Skatino ar pats prasidejo gimdymas?
mangosalsa parašė:
Sveikos mamos, kas esat susidūrusios su membranų praskyrimu, kokios jūsų istorijos? Mano terminas 27d, paruošiamieji kankina jau seniai, kamštis irgi jau bent kelia…
Iš karto suveikė. Vakare atskyrė, naktį sąrėmiai prasidėjo ir per pietus jau lelius ant rankų 🤩
Musmus parašė:
Su pirma mazdauk po valandos ir tai aš gulėjau jau su terminų tai kai tik pradėjo bekt pasakiau budinciai ginei tai po tonų užrašymo ji man pamasazavo kaklelį nes tik 1 cm buvo tada tik prasidėjo jau skausmeliai o su antra tai prakirpo man tai realei kažką pajutau tik kai lasaline pastate su skatinimu
Mazius visa diena kabo ant papo, patraukiu isterijos, duodam misinuka suvalgo visa doze ir vel reikia krutinės. Kaip suprasti kad nera pieno neprivalgo ar kad tiesiog iprotis but apsiziojus papa? Bet misinuko nesuvalgytu jei privalgytu is papo. Gal kam panasiai yra(buvo) ka darėte?
Niliūtė parašė:
Sveikos. Sveikinimai visoms pagimdžiusioms, ramių naktų! Belaukiančioms kantrybės, lengvo gimdymo ir nuoširdus patarimas ilsėtis, kol dar galit![]()
Vieną puodelį ryte kaip ir nėštumo metu. Paskutinis valgymas buna 21.30-22.00 ir tada nakti kas 2-3 val. Kaip jau ji pabunda. 🙂 Dieną buna išmiega po valandą ir dažniausiai valgo kas 2 valandas, retai, kada kas 3 išeina 🙂 Pačiai dar kažkaip sunku iki galo įsivażiuoti. Jausmas, kad dar po gimdymo fiziškai neatsigavus, mieguista jaučiuosi dažnai, greitai pavargstu. O dar mažoji pas mus rankinukas ir dažniausiai nurimsta pas mane ant krūtinės. 🙂🤷 O kokia pas tave pačią situacija šitais visais klausimais? 🙈
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai