Meskinuke parašė:
Pas mus tas pats🙂jokie kalbinimai nepadeda,stengiuosi kuo greiciau aprengti ir iskarto duodu valgyti,tada nurimsta🙂
Mums irgi tas pats.
Meskinuke parašė:
Pas mus tas pats🙂jokie kalbinimai nepadeda,stengiuosi kuo greiciau aprengti ir iskarto duodu valgyti,tada nurimsta🙂
Mums irgi tas pats.
Vijo85 parašė:
Mamytės, kokias nešiokles naudojate? Turiu boba wrap, bet šiuo metu dairausi į Ergobaby Omni 360. Gal kažkas turite tokią? Ar patinka kūdikiui joje?
Dairiausi ir aš nešiokles, mano drauge turi Ergobaby, tik nepamenu tiksliai kokia ten yra, pabandžiau į ją vaiką įdėti, panešioti, tai nežinau ar aš nemokejau įdėti jo gerai ar labai jam nepatinka joje būti... Drauges mergaitė labai mėgsta joje būti, o mano iškart verkia, tai net nebežinau ar apsimoka man nešiokle pirkti ar ne 🤔
Vijo85 parašė:
Mamytės, kokias nešiokles naudojate? Turiu boba wrap, bet šiuo metu dairausi į Ergobaby Omni 360. Gal kažkas turite tokią? Ar patinka kūdikiui joje?
Mes turime būtent šią. Patinka mūsų mergaitei sakyčiau. Kartais pasispyrioja, pazyzena iš pradžių, bet po to nurimsta užsisupusi. Naudojam namie, nes dabar orai atvėsę ir man kosmosas ką ją aprengt ir pačiai apsirengt. 😀 Tai namie patogu. Ji nusnaudžia, o aš kokias gėles palaistau ar rūbus padžiaunu. 🙆😀
karolinna parašė:
Mamytes, pasidalinkit kaip gydot uzpakaliuko issutima? Cia pas mus daugiau kirsnys uzpakaliuko paraude ir odele atsilupus.
Sudocrema, pataisų sporas bandėte? Jei jau stipriai pas jus, galite paprašyti vaistinėje kokio tepaliuko su cinku. Esu girdėjus, kad padeda. 🙂
karolinna parašė:
Mamytes, pasidalinkit kaip gydot uzpakaliuko issutima? Cia pas mus daugiau kirsnys uzpakaliuko paraude ir odele atsilupus.
Aromama kremu "Dupcė pupcė" ir sauskelnių pakeitimu (firmos).
karolinna parašė:
Weleda kremukas nuo issutimu man labai patinka
domi parašė:
Weleda kremukas nuo issutimu man labai patinka
Mes taip pat šį naudojame. Tikrai kol kas geras man jis. Greitai gydo
Austeja_ parašė:
Aromama kremu "Dupcė pupcė" ir sauskelnių pakeitimu (firmos).
Pritariu. Mums tik moonys tetinka. Labai geros sauskelnes. Minkstutes