Gersavu parašė:
Fainas labai. Kur pirkot? Kokio jis audinio?
Pigu.lt 150×180 jis dvipusis toks minkstas storas
Gersavu parašė:
Fainas labai. Kur pirkot? Kokio jis audinio?
Pigu.lt 150×180 jis dvipusis toks minkstas storas
Spurgaaa parašė:
Taip sedi 5min ir daugiau
Mano berniukas dar stipriai svirduliuoja į šonus. Esame 5 mėn ir 10 dienų. Nuo kada jau taip tvirtai sėdit? Ar pati jau taip atsisėda?
zzzzzzz parašė:
Tai vadinasi mums bananiukas kietina vidurius, gaila o taip mėgsta😔
Garinkit, ir sutrinkite.
Neroša parašė:
Mano berniukas dar stipriai svirduliuoja į šonus. Esame 5 mėn ir 10 dienų. Nuo kada jau taip tvirtai sėdit? Ar pati jau taip atsisėda?
Kūdikius rekomenduojama pradėti MOKINTI atsisėsti 5 su puse mėnesių.
O jei ne pagal kalendorinį vystymąsi, kad kažkas kažką turi/privalo daryti tada ir tada, tai :
*Apsiverčia nuo nugaros ant pilvo
*Apsiverčia nuo pilvo ant nugaros
*Paguldytas ant pilvo sukasi 360 laipsnių į abi puses
*Deda savo kojų pirštukus į burną (rodo, kad jau išnyko padidėjęs tonusas, nugaros raumenys atsipalaidavę, galima pradėti mokinti sėstis
Visa tai rodo, kad jau baigėsi formuotis kaklinis linkis ir mes nepakensime vaiką pradėję mokinti atsisėsti
Čia manęs nieks patarimo neklausė, bet velniškai reikia neskubėti, norint, kad vaiko stuburiuko linkiai tinkamai susiformuotų. Gal viskas atrodo, ok dabar, bet kai bus 30 metų ir skaudės sprandą, galimai atsakymas glūdės jo 5 gyvenimo mėnesyje.
P.s. pasikartosiu kiekvieno raida individuali, nesam robotai, skiriasi mūsų genetika, bet nurodyti ženklai, realiai kaip ,,tėve mūsų,, turėtų būti
Neroša parašė:
Nea pati neatsiseda bet pabandziau pasodint ir sedi ji tvirtai
O siaip sukasi aplink,pirstus kisa i burnyte verciasi,tik nuo pilvo atgal dar nesigauna nors bando
cerebellum parašė:
Kūdikius rekomenduojama pradėti MOKINTI atsisėsti 5 su puse mėnesių.
O jei ne pagal kalendorinį vystymąsi, kad kažkas kažką turi/privalo daryti tada ir…
Aš ir pritariu tam, kad nėra kur skubėti. Musiskiui už 2 dienų šeši mėnesiai. Bet tik nuo vakar vis pamėginam pasodinti. Truputi svirduliuoja į šonus. Kai tvirtai sėdės, tada OK.
Gersavu parašė:
Šaunuolė mamytė, puikus žaislas 😊 gera idėja. Žinau būna spalvotų pupų, jeigu jas įdėtj į permatomą butelį, manau irgi būtų faina 😉 eisiu ruošt tokį. Ačiū už idėją…
Ačiū mums patinka paprasti dalykai😁🤭 dar pvz laikraštį mėgsta padraskyti, aišku tada jau tik su priežiūra, nes kitaip privalgytu🤭🤦♀️ patinka veidrodžiai, šaldytuvai ir šiaip viskas kas traška😁 žaislai greit atsibosta ieškom kažko naujo kas aplinkoj sudomintų 😁👍
malinkaja8 parašė:
O jusu visu jau kukulaiciai vartosi? Mums 5 menesiai ir 10 dienu ir dar visai nesivarto![]()
Mano tik ant šono verčiasi, ant pilvo pats ne
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai