malinkaja8 parašė:
O gali temperatura kilti ir po berimo?
Musiski kai pradėjo berti dar laikėsi nedidelė temperatūra. Pasikonsultuokit su savo gydytoja.
malinkaja8 parašė:
Musiski kai pradėjo berti dar laikėsi nedidelė temperatūra. Pasikonsultuokit su savo gydytoja.
saulemuske parašė:
Mamos, pasidalinkit, ar skiepijotes AZ tos kurios dar žindote?
Apie skiepus bendrai nediskutuojame, neatidarome šitos temos 🙈 Bet čia daugiau dom…
Aš ☺️😊
Jaučiausi blogai, temperatūra ir t.t.. bet vaikučiui visiškai nieko 😊 visi šalutiniai buvo lygiai parą laiko, gėriau ibuprofen ir viskas ok☺️
Sofija 2 parašė:
Ar mums čia triedienė?
Panašu į tridienę 🤔
malinkaja8 parašė:
Mums dvi paras buvo labai aukšta, net iki 39.6 temperatūra. Kai nebekilo išbėrė, bėrimas tris paras didėjo ir nuslūgo
Sofija 2 parašė:
Čia mums prakaitinis ar tridienė? Nes prieš tai labai karščiavome.
Tridiene
Sveiki, atsilo, tai noris apsirupinti ne tik kremais nuo saules bet ir kitais dalykais. Gal galite rekomenduoti:
1. Nuo uodu, erkiu. Arbatmezdio alieju?
2. Po ikandimu kazka vaistinej kaip Grivix ar kazkas is eteriniu alieju veikia kudikiams? Man asmeniskai tai grivix padeda
3. Po sudirgimo saulėje
Epirate parašė:
Sveiki, atsilo, tai noris apsirupinti ne tik kremais nuo saules bet ir kitais dalykais. Gal galite rekomenduoti:
Sveiki, man irgi labai tai aktualu. Pasidalinkit kas kam pasiteisino, būnam dažnai lauke. Koki reikėtų rinktis krema nuo saulės? Veidui ir kūnui atsikrai ar kaip?
selena5 parašė:
Sveiki, man irgi labai tai aktualu. Pasidalinkit kas kam pasiteisino, būnam dažnai lauke. Koki reikėtų rinktis krema nuo saulės? Veidui ir kūnui atsikrai ar kaip?…
Aš blogą iš skubėjimo nusipirkau
tai dabar planuoju šį pirkti ir visam beibiui naudoti https://www.eurovaistine.lt/la-roche-posay-losjonas-nuo-saules-kudikiams-anthelios-spf-50-nuo-6-men-50-ml?c=828
Rinkausi pagal šį straipsnį, kuris sutapo su vienos daktarės įrašu soc. tinkluose: https://www.tevu-darzelis.lt/apsauginiai-kremai-nuo-saules-vaikams-ka-svarbu-zinoti/
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai