2021.05.02 17:07 (prieš 5 m.)
myeva parašė:
Mums pirmus menesius irgi sunkiai sekesi vardu vadinti - vis visokie epitetai prilipdavo - pupa, zuikis, ciauskute ir kas tik nori. Bet "susiemem" ir stengiames var…
Na, taip, dėl to supratimo, tai čia turbūt labiau iš serijos "matai, ką nori matyti"😅 bet vis tiek faina matyt kaip greitai vystosi ir sugeria naują informaciją tokio mažyčio žmogučio smegenys
Aš pati prie "knygų graužikių", labai mėgstu skaityti, tai man knygelės labai svarbi gyvenimo dalis ir bandysiu tą meilę knygoms ir vaikams įskiepyti
mes turim daug visokių vaikiškų, bet daugumai dar priaugt reikia, supratimo ką ten pasakoji ne kažin kiek dar manau pas kleckiukus, svarbiau pati komunikacija, tonacija, emocijos perdavimas skaitant, tai skaitom tik tas, kurios nemažo formato ir su daug ryškių paveikslėlių: pasisodinu ant kelių arba atsigulam šalia viena kitos ir skaitom, paveiksliukus žiūrim, pasakoju kas kur yra, bet laikau pati, leidžiu tik čiupinėt, nes kai taip mėgsta popieriukus glamžyt ir plėšyt,
tai tos plonais lapais irgi jau suvarytos visos būtų 😁 kitas reikalas tos storos, pritaikytos tokiam amžiui - pasakas ir istorijas tenka improvizuot pagal paveiksliukus, bet drąsiai duodu jai į rankas ir pati žiūri, varto, pagraužia dar kokį kampą😁 bet užtai išmoko gražiai pati puslapius perverst, verčiant pirmyn ar atgal sąmoningai susirast patikusį paveiksliuką
jau kartais net plonoms knygoms duodu pačiai perverst lapą ir pavyksta gražiai
tik kai aš tokia triznė biškį, tai man baisu, kad neįsipjautų su tuo plonu popierium