Kisulita parašė:
Jeigu vežime užmiega vežiojamas, tai prisisukit ratelius ant lovytės kojelių ir pavėžinkit į priekį atgal, gal patiks tas toks judesys šioks toks ir užmigs 😊…
Va čia tai variantas! Ačiū!
Kisulita parašė:
Jeigu vežime užmiega vežiojamas, tai prisisukit ratelius ant lovytės kojelių ir pavėžinkit į priekį atgal, gal patiks tas toks judesys šioks toks ir užmigs 😊…
Va čia tai variantas! Ačiū!
Čia ne į temą, bet galvoju, grupę stebi vos ne 700 narių, o kai reikia patarimo, tai atsako vos keletas.
Kažkaip piktoka, kad informaciją, kuri reikalinga, pasiima, tačiau pačios nieko neduoda (tos kur tik skaito). Aš suprantu, kad niekas nieko neįsipareigoja čia rašyti. Nu bet galėtų pasireikšt ir daugiau narių..🙄
Lenauriene parašė:
Nesijaudinkit, jus ne viena. Darzoviu su mėsa nesuvalgo normalaus arbatinio šaukštelio, grūdinės košės suvalgo geriausiu atveju 2 sriubinius šaukštus. Atradau marma…
Pabandykite BLW primaitinimą. Maniškis jokių trintų košių išvis nevalgė, keli šaukšteliai ir viskas... Viskas į šiukšlių dėžę... Ir vieną kartą padėjau ant stalo brokolį, taip ir pradėjome BLW (7 mėn. buvo). Dabar valgo kaip didelis, mokomės šakute naudotis.
kandoriuke parašė:
Pasakykite stebuklingą receptą, kaip pripratinti savo merginą užmigti lovelėje, o ne ant rankų ar vežime 🙉🙈
Geras vienos narės patarimas dėl ratukų, būtinai pabandykit!
Aš galiu pasidalinti savo patirtimi tik tuo, kad reikėjo išlaukti ir tiesiog Migdymas palengvėjo. Ankščiau visą laiką būdavo taip - pamaitinu, tada mergytė užmiega, dar kurį laiką paguli tėvų lovoj, ir tada įmigusią perkeliu į lovytę. Maždaug nuo 6 mėn mane užkniso taip daryti, tiesiog pabandžiau ją perkelti į lovytę po maitinimo, ne visai įmigusią, tokią tik mieguistą. Kažkaip pavyko, ji dar pasivarte lovytej savo ir užmigo. Ir iki dabar taip darau. 🥳 Bet aš jos ant rankų nemigdau gal nuo kokio 2 mėnesio tai gal lengviau dėl to, gal jūsų vaikas įprato 🙈 nebandet žiūrėtų Miego pelyčių seminarų? Planavau žiūrėti, bet kol sekasi, kažkaip nereikia ir nenoriu pinigų mokėti 😀
Evelina_pr parašė:
Aš galiu pasidalinti savo patirtimi tik tuo, kad reikėjo išlaukti ir tiesiog Migdymas palengvėjo. Ankščiau visą laiką būdavo taip - pamaitinu, tada mergytė užmiega,…
Pas mus vienu metu irgi buvo palengvėję, atpratinau nuo migdymo ant rankų ir jau užmigdavo lovytėje vakarais dažniausiai vienas pats, naktį irgi užmigdavo, kai pamaitinusi paguldydavau, jau net būdavo, kad ir dieną įmigdavo pats, bet neilgai pasidžiaugiau 🙈 Kažkokie jam piktumo periodai... Dabar vėl grįžo migdymas ant rankų, nes jo net iš rankų paleisti negaliu, ima kūkčioti ir verkti 😬 Vyras su juo gali ramiai pasibūti kažkiek, tik pamato mane, viskas, meta visus žaislus, bet kokią veiklą ir ima cypti, zyzti ir galiausiai verkti, kol nepaimu 🤷♀️ Vienas naktį nelabai miega, su mumis lovoje miega puikiai, tik perguldau neužilgo ir pabunda 😬 Žodžiu, kaip migdžiau pirmais mėnesiais, tai grįžom atgal prie to paties, tik svoris dabar didesnis ir aš jau pervargusi ir nuolat pikta 🥴
Kisulita parašė:
Pas mus vienu metu irgi buvo palengvėję, atpratinau nuo migdymo ant rankų ir jau užmigdavo lovytėje vakarais dažniausiai vienas pats, naktį irgi užmigdavo, kai pama…
Su miegu problemu neturim, bet tas mamos norejimas tai joooo 🤦🏻♀️ Buna sedi su teciu, bet pro kampa ziuri kur as esu ir ka veikiu, o jeigu vienos namuose, tai buna, kad apkraunu zaislais ir einu tvarkytis, valgyt gamint, tai iskart lupa tempia, nors puikiai mane mato, bet va poniai reikia, kad mama salia sedetu 😃
kandoriuke parašė:
Pasakykite stebuklingą receptą, kaip pripratinti savo merginą užmigti lovelėje, o ne ant rankų ar vežime 🙉🙈
Maniskei padeda migdukas tas grojantis. Jei ijungiu zvaigzdutrs, tai blasko, bet su muzikyte uzmiega
amberiukas parašė:
Su miegu problemu neturim, bet tas mamos norejimas tai joooo 🤦🏻♀️ Buna sedi su teciu, bet pro kampa ziuri kur as esu ir ka veikiu, o jeigu vienos namuose, tai buna…
Maniske kai ropoti nemoka, tai nors neateina. Bet būna zaidzia, viskas ok, jei tik žvilgsnį pagauna, tai ragas, is karto zyst pradeda
Dabar bent tiek guodžia, kad ne mano vienos tiek norintis mamos😁 Grynai šią savaitę kažkas pasidarė, jog net tėčio gali nebūti, svarbu mama yra šalia, jei kur nueinu, nors ir būna pas tėtį, dažniausiai jau ašarytės byra. Taip gaila pasidaro, nors tikrai miela, kai žinai, jog laikas taip greitai eina ir po kiek laiko tik ir svajosi apie tuos mažyčių rankyčių apsikabinimus😍
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai