tirli_pirli parašė:
Siūlyčiau ryte pakartot
Reikes bandyti ryte.Rudeni turejau negimdini tai baisoka truputi...
tirli_pirli parašė:
Siūlyčiau ryte pakartot
Noraipildosi parašė:
Na as po gydytojos. Gydytoja labai maloni, labai patiko. Sake ankstyvas nestumas 4-5sav. Tyrimai mano daryti geri. Mateme maza taskiuka echoskopu. Sake ateiti po me…
Kaip smagu
Zirnius parašė:
Sveiki. Kokie požymiai pas jus buvo negimdiniai? Nes man savaite vėluoja mm buvau pas gine, pagal mm turi būti 4-5sav. Darė echo nieko nemato gimdoje. Ir pasamė jei aplčiau ar vemčiau, labai skaudėtų pilvą skambinti greitajai. Labai baisu. Prieš puse metų turėjau nesivystantį.
Nežiniukė321 parašė:
Sveiki. Kokie požymiai pas jus buvo negimdiniai? Nes man savaite vėluoja mm buvau pas gine, pagal mm turi būti 4-5sav. Darė echo nieko nemato gimdoje. Ir pasamė jei…
Kaip ir viskas gerai atrode buvo. Kol ta diena 7sav buvo ir tyrejau pas gine eiti. Ryte pradejau kraujuoti. O nuvykus pas ja nieko nebemate jau pas mane tai parase jog negimdinis po dariausi progesterono tyrimus kas antra diena o kaip visiskai sumazejo progesteronas ir issivale is manes viskas. Gerai kad nereikejo operuoti manes...
Zirnius parašė:
Kaip ir viskas gerai atrode buvo. Kol ta diena 7sav buvo ir tyrejau pas gine eiti. Ryte pradejau kraujuoti. O nuvykus pas ja nieko nebemate jau pas mane tai parase …
Zirnius parašė:
Kaip ir viskas gerai atrode buvo. Kol ta diena 7sav buvo ir tyrejau pas gine eiti. Ryte pradejau kraujuoti. O nuvykus pas ja nieko nebemate jau pas mane tai parase …
Darykis progesterono tyrima jis parodys kas vyksta su tavim mazdaug kas 4 dienas. Na bent as taip daryciau.
Zirnius parašė:
Darykis progesterono tyrima jis parodys kas vyksta su tavim mazdaug kas 4 dienas. Na bent as taip daryciau.
O reikia pasitarti su savo gine del tyrimo? Ar geriau eiti privačiai?
Sveikos🌸 Dar tiksliai negarantuoju, bet yra tikimybė, kad ir aš prisijungsiu prie kovinuku gretų 🤗 Net jei dar ir neaišku dėl mano nėštumo visgi norėčiau jūsų paklausti apie folio rūgšty. Noriu šiandieną nusipirkti ir pradėti vartoti, bet bijau ir pakenkti. Aišku, suprantu, kad tai papildas ir jis neturėtų kenkti, bet neramu. Ar jūs konsultavotės su gydytoju prieš pradėdamos vartoti folio rūgštį? Esu jauna (20m.), žinoma kad nėštumas bus pirmas, nenoriu daryti neapgalvotų sprendimų, bet šiuo metu negaliu ir konsultuotis su gydytoju, gal patarsit kažką šiuo klausimu 🤔
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai