Paukščiukas parašė:
Iki maždaug 10
jei nepaslaptis del kokiu priezasciu buvo jums paskirtas aspirinas? esu pasimetus, viena gydytoja liepe iki 32 savaites vartoti kita iki 16.
Paukščiukas parašė:
Iki maždaug 10
jei nepaslaptis del kokiu priezasciu buvo jums paskirtas aspirinas? esu pasimetus, viena gydytoja liepe iki 32 savaites vartoti kita iki 16.
lobierika2020 parašė:
o man pasake viena gydytoja iki 32 savaites kita iki 16 ir nesuprantu iki kiek visgi gert, taip pat neramu ar nekenkia tai kudikiui![]()
Aspirinas skystina kraują. Ar buvo prieš tai tyrimai daryti, kad jis paskirtas? Paskyrusi gydytoja turi žiūrėti anamnezę, į tai atsižvelgiant ir nurodyti aspirino vartojimo terminą.
Dėl kremo nuo strijų aš kiek skaičiau tai tie specialūs yra realiai beveik tas pats kas ir paprastas drėkinantis kremas (losjonas, aliejus). Tik brangesnis, nes juk reikia išskirti, kad čia būtent nėščioms ir pan. Žodžiu, marketingo triukas.
Ir realiai, juk strijos priklauso nuo genetikos, nuo to kaip greitai priaugama svorio, odos elastingumo, amžiaus. Daug tų faktorių. Jei staiga svoris padidės - joks kremas tikrai neišgelbės - nei nuo strijų, nei paprastas.
Pas mane iš seniau vietomis būdavo sausa oda tai jokie brangūs kremai nepadėjo. Pavyko situaciją pataisyti su Bioderma ATODERM INTENSIVE BAUME kremu. Su juo dabar ir tepu papildomai ir pilvą, kojas. O šiaip jis tinka visam kūnui, mano veidui puikiai tinka, dingo visos sausos dėmės.
lobierika2020 parašė:
Sveikosar yra cia merginu kurios vartoja aspirina? iki kelitos savaites jums liepe ji gerti?
Sveikos. O kam reikia aspirina gerti? 🧐 Kažkaip pirma karta apie jį girdžiu. Ir tiek pirma nėštumą, tiek dabar nereikia jo man gerti🙄
loony_key parašė:
Dėl kremo nuo strijų aš kiek skaičiau tai tie specialūs yra realiai beveik tas pats kas ir paprastas drėkinantis kremas (losjonas, aliejus). Tik brangesnis, nes juk…
Faktas, kad jei + 30kg priaugsi niekas nepadės. Aš irgi nelabai tikiu , kad yra tokiu stebuklingu kremu ar alieju, bet betkokiu atveju geriau kažka daryti ir tepti , nei nieko nedaryti
biodermos siaip neblogas kremas, visada jis pas mane namie. Mustela irgi man patinka.
vijurkas parašė:
Sveikos. O kam reikia aspirina gerti? 🧐 Kažkaip pirma karta apie jį girdžiu. Ir tiek pirma nėštumą, tiek dabar nereikia jo man gerti🙄
Dėl buvusių/esamų komplikacijų grėsmės ir pan.
Pand parašė:
As su pirmu neštumu tepiausi paprastu drekinamuoju kremu, gal nuo 9 sav. Priaugau 28 kg, per pora men po gimdymo visus priaugtus kg numeciau, neturiu ne vienos stri…
Turbūt dar ir odos struktūra lemia. Aš buvau 17 kg priaugusi, strijų nėra, o pas seserį po nėštumų pilna. Nors priaugusi ir ne kosmosą buvo.
vijurkas parašė:
man jis paskirtas del
del dvieju persileidimu
Sveikos visos 🥰 Turiu klausimėlį, gal kas susiduria su stipriu silpnumu? Man 19sav,negaliu nei parduotuvėj ilgiau būti, nei ant saules ilgiau but nei 15 min, toj pat padustu, pavargstu, buna atrodo net širdis permusa, silpna iskart... Gal čia normalu tokiu laiku taip jaustis? 🤨😔 Kai buvo 4men nustojau foli gert, gal pradet elevit vitaminus naudot, ar padeda jie nuo silpnumu dažnu ir negerumų? Gal kas is patirties turės ka patart 😊
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai