2022.02.10 14:16 (prieš 4 m.)
MandMs parašė:
Mama valgykit normalų maistą.. tik aštresnio ar labai česnakuoto venkit.. viso kito galima tik su saiku.. puse apelsino galima o 2 tai tikrai ne.. ir panasiai.. sia…
Zinokit paskaiciau ir pavydziu jums, nes as tiesiog esu nevalgius😂 as ir tos nuomones, kad valgyti viska... buvau pas gastro sake vgyti viska, nes tie kraujo siuleliai, gal net nuo infekcijos (dar negavom atsakymo paselio) bet viena diena kai papakojo su krauju, net ne siuleliais, o tiesiog kruvinom ismatom... tai issigandau ir pradejau vgyt tik ryzius, po 3, kazkur skaiciau, kad po 72 val. Dingsta kraujas, jei pasalinamas Alergenas. Nu va jis ir dingo, tada valgiau ryzius ir ryte bandziau itraukti avizine kose.. ir vel velgau ryzius, nes vel tas pats... o ir taip mano pasirinkimas buvo nedidelis maisto keli produktai... jau tikrai prarandu vilti zindymui. Laikiausi ir hipoalergines dietos visko, nebezinau ka valgyt. Svoris man paciai krenta kaip ant mieliu, turbut dar savaite ir vos 50 kg sversiu. Nu tiesiog nezinau ka valgyt, nors pirmas 3 sav. Viska galejau valgyt. Sakyciau gal tikrai bus bakterija, bet, kad ryziu valgymas padejo..tai turbut tikrai maistas. Atsidarau saldytuva ir verkt norisi, nes taip valgyt noriu, o issiverdu geriausiu atveju ryziu, kol vel pageres situacija