Giee parašė:
Aš pirmą klinikose gimdžiau, šiaip viskuom labai patenkinta, bent antrą norėčiau krikščioniškuose![]()
Ten lankausi prieziura 🥰 man ten taip viskas šilta🥰
Giee parašė:
Aš pirmą klinikose gimdžiau, šiaip viskuom labai patenkinta, bent antrą norėčiau krikščioniškuose![]()
Ten lankausi prieziura 🥰 man ten taip viskas šilta🥰
Sveikos, ar toms, kurioms artėja 12sav. jau užsiregistravote vizitui pas ginekologę? Aš pas kurią ginekologę vaikščiojau iki nėštumo šiaurės šeimos klinikoje, ji dirba per kelias vietas, tai niekur neturi laisvo laiko ir sakė dėl koronos negali niekur nei įterpti, nei viršvalandžiais priimti. Patarė tada eiti privačiai🤔
Rasuolė parašė:
Sveikos, ar toms, kurioms artėja 12sav. jau užsiregistravote vizitui pas ginekologę? Aš pas kurią ginekologę vaikščiojau iki nėštumo šiaurės šeimos klinikoje, ji di…
As einu privaciai pinigeliai aisku nemaži, bet tokiu bajeriu kad priimti negaliu , nera. Registruokitės privačiai, pačiai bus ramiau kai laiku pasitikrinsite.
Aš lankausi Krikščioniškuose, tai labai patinkaRasuolė parašė:
Aš tai svarstau tarp Mažylio ir Krikščioniškųjų 🤔
Otilijama parašė:
Aš lankausi Krikščioniškuose, tai labai patinka![]()
O pas ka einate?
Einu pas Ž.Kiškiene labai profesonali gydytoja :))Bello parašė:
O pas ka einate?
Sveiki, mes va irgi Kaunan atsikraustėme visai neseniai. Gyvensime Aleksote, dabar kol kas senamiestyje.
Tiek gimdyti tiek priežiūrą pasirinkau krikščioniškus namus.
Mamos, kurios pergyvenat dėl to antro cp arba tiksliau jo nedarymo galimybės. Bent kiek aš girdėjau tai tai, kad siauras dubuo iš išorės nieko nesako - niekas gi netikrina kokia ten vidinė skylė yra. O ir visas atsivėrimas visoms tikrai gali būti, visi raiščiai gi ten išsineria net gimdymo metu, nebėra standu. Bet jei yra psichologinių barjerų, baimių tai dar turite laiko su jomis padirbėti ;)
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai