Inetucci parašė:
Prisiduodu![]()
Buvo nustatytas man GD, priziurinti ginekologe dar liepos pradzioj israse nurodyma…
Sveikinimai🤗💐💐💐
Inetucci parašė:
Prisiduodu![]()
Buvo nustatytas man GD, priziurinti ginekologe dar liepos pradzioj israse nurodyma…
Sveikinimai🤗💐💐💐
Vijaz parašė:
Man ir GD su dieta. Sakė savaite didesnis vaikutis. Bet sakė jai termino diena ne pagimdysiu tai kreiptis pas savo gine ir tada atvykti į KK apžiūrai tik. Bet sakė …
Man GD su dieta tai leido nešioti iki 41 savaitės🤔
na-tusik parašė:
Sveika, as pagimdziau velyva sekmadieni Santaruose, tai labai daug gimdyviu, privacios palatos negausite, nes nera vietu. Vyras galejo dalyvauti gimdyme, nes turejo…
Ačiū, kad pasidalinai,sveikinimai pagimdžius
o tai teisingai supratau, kad vyras tarkim ateina 11 val.pabūna 15 min. ir privalo išeiti? Tada vėl gali ateiti tik 17 val.? 😲
Inetucci parašė:
Prisiduodu![]()
Sveikinimai 🤗🥰🥳💝
Sauleesun parašė:
Ačiū, kad pasidalinai,sveikinimai pagimdžiuso tai teisingai supratau, kad vyras tarkim ateina 11 val.pabūna 15 min. ir privalo išeiti? Tada vėl gali ateiti tik 1…
Aš dar prieš savaitę klausiau savo akušerės dėl tvarkos,neminėjo tokių dalykų... Gal taip papuolė tas dienas, kad daug gimdyvių?o dėl lankymo 15min tai iš viso...kas tos 15min..😳ar kitur yra irgi taip?
Prisiduodam ir mes 🥰 rugpjūčio 2 d. 19.40 val. gimė mūsų dukrytė. 53 cm ūgio ir 3260 kg. Gimdžiau pirmą kartą natūraliai be jokių epidiūrų, turėjo tik šiek tiek prakirpti. Gimdymas buvo tikrai fiziškai sunkus, gimdykloj praleidau 12 valandų, prieš tai dvi paras kankinausi su paruošiamaisiais sąrėmiais, ko pasekoje buvau dvi paras visiškai be miego, bet jaučiamės gerai ir esam laimingi ❤️
Mūsų rugpjūtinukė gimė 08.03 apie 22val., po extra cp. Buvo išmatuota 4dienį 2600g, todėl šiandien ryte pradėjo skatinti dėl per mažo svorio, veiksmas nevyko iki 19.30. Nuleido vandenis apie 20val, sąrėmiai buvo stiprūs, mūsų mažylei per stiprūs, todėl buvom per 10min pristatytos į operacinę.. Kruopytė gimė 50cm ir 2984g. Labai džiaugiamės nuostabiu kolektyvu ir jo operatyvumu. Tėtis nebuvo tik operacinėj, o šiaip visur kartu su mumis ❤️ gimdžiau KGN
Boružė.lė parašė:
Mūsų rugpjūtinukė gimė 08.03 apie 22val., po extra cp. Buvo išmatuota 4dienį 2600g, todėl šiandien ryte pradėjo skatinti dėl per mažo svorio, veiksmas nevyko iki 19…
O kodėl nebeleido nešioti mažylės ir auginti svorį? Kiek buvo savaičių?
Sauleesun parašė:
Ačiū, kad pasidalinai,sveikinimai pagimdžiuso tai teisingai supratau, kad vyras tarkim ateina 11 val.pabūna 15 min. ir privalo išeiti? Tada vėl gali ateiti tik 1…
Na nezinau ant kiek grieztai ta laika tikrina, bet sake apsauginis minejo, prasome iseiti laiku.
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai