Inga_Inga parašė:
Man pvz vos ne istisai kieteja pilvas ir magnis nekazka padeda 🤷♀️
Kai buvau priemime liepe magni nutraukti vartoti nuo 36sav. Toliau ji vartoti nepatartina.
Inga_Inga parašė:
Man pvz vos ne istisai kieteja pilvas ir magnis nekazka padeda 🤷♀️
Kai buvau priemime liepe magni nutraukti vartoti nuo 36sav. Toliau ji vartoti nepatartina.
SimonaSi parašė:
Aš įsidėjau 1l į gimdyklą ir 1,5l į palatą. Manau, kad vis tiek vyras atneš "lauknešėlių", tai ir vandens tuo pačiu 😊
Tai bet tas karantinas. Neaisku kaip ten vyras atnes. Su pirmu pakuotę į masiną įsimetem ir atnesdavo kiek reik. O db neaisku kaip isleis.
Borabora parašė:
Dar klausimas, kaip mąstot paskatint gimdymą ir palengvint? Pradėjau gert aviečių arbatą alia minkština kalelį ir daug vaikštau, ananasus valgau dažnailabai nen…
Viska k darot galima daryt visa nestuma
nes visi sitie ananasai,avietes ir t.t. yra dieelis mitas;)
Borabora parašė:
Tai bet tas karantinas. Neaisku kaip ten vyras atnes. Su pirmu pakuotę į masiną įsimetem ir atnesdavo kiek reik. O db neaisku kaip isleis.
Viskas priklauso kur gimdysit,bet perduoti laukneseli galima
Borabora parašė:
Perduoti lauknešėlį bemaž visur galima
LaimingaMamytee parašė:
Bet mano ar taip ar taip kakleli su dnakratu atidaryt reikia tai vargu magnis ar labai prisides prie kietumo
Panda mama parašė:
Nū ką mamytes dar savaitele, ir musu mėnesis prasidės, ir vasarą prasidės ☺️💗
Oj tikiuos datempt iki to termino birželio 3
Yellowelephant parašė:
Oj tikiuos datempt iki to termino birželio 3![]()
Kas čia žino kaip jums bus ☺️
Yellowelephant parašė:
Oj tikiuos datempt iki to termino birželio 3![]()
Mano terminas irgi birzelio 3 d. 😀 As tik cia pasidarius kad pilvukas diena dienon eitu. As kaip tik jau laukiu ir noriu, kad viskas greiciau prasidetu nesulaukus termino, nes lb sunku. Pirmagime gime 39 sav.,bet dabar jauciu kad isbusiu ilgiau... 🤔 Nors kas cia zino, uzeis viena diena ir viskas .
Aisel parašė:
Mano terminas irgi birzelio 3 d. 😀 As tik cia pasidarius kad pilvukas diena dienon eitu. As kaip tik jau laukiu ir noriu, kad viskas greiciau prasidetu nesulaukus t…
Na taip, mano abu vaikai, pirmas savaitę vėliau gimė, o antras 10 dienų vėliau. Bet dbr labai norėčiau, kad į terminą tilptų, nes būtų gimimas per vestuvių metines
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai