JuodukėM parašė:
Man siandien pilva kazkaip skaudena ir skausmas y apacia eina nzn net kaip tai vertinti
Man sona siandien desini skauda.. toks jausmas lyg "pompa" pabegiojus aplink stadiona
JuodukėM parašė:
Man siandien pilva kazkaip skaudena ir skausmas y apacia eina nzn net kaip tai vertinti
Man sona siandien desini skauda.. toks jausmas lyg "pompa" pabegiojus aplink stadiona
Spintelė parašė:
Sveikos, merginos. Ar jau išsirinkot vėžimelį? Buvau nusprendusi pirkti 3in1, bet pradėjau smarkiai abejoti. Kokius vėžimelius turite ar dar žadate pirkti? 🙂…
Su pirmai turejau Icoo peak air. Labai geras vezimas,tikras tabkas,minkstas.. bet jau gerokai pavargo po 3 vaiku per 12 metu... nes mes ji paveldejom. Tai man labai sunku issirinkt.. kiek psibandau tiek visi neprilygsta pravazumu ar minkstumu..ir aisku sportines dalies dydziu.. visu keik ziuriu labai trumpos atramos... o sitam dar vasara mano 4m sugalvojo pamiegot,tai be problemu... Bet kol kas kas labiausiai ptiko ri mazdaug atitinka ta k turejau tai ABC Design Salsa 4 air arba Viper 4. Beda kad ju ner devetu.. o nauji brangus... tai darvis dvejoju,nes gaila €...
Gabija šir parašė:
Ar jau dedates po biski tasyte?
Tikrai ne, pilnu tempu darbuose dar, i dekreta nuo 32 sav.tada tik imsiu žiūrėti, kur kas 😁
straksse parašė:
Tikrai ne, pilnu tempu darbuose dar, i dekreta nuo 32 sav.tada tik imsiu žiūrėti, kur kas 😁
Aš po biski jau deduosi😁 kaip pirmas kartas jaudulys kad nieko nepritrūktu 🙈
Gabija šir parašė:
Jau! Lagaminus vis didinau, o dabar pasiemiau didžiausią, užkimšau viską, bet dar liko daug daiktų susidėt
nusipirkau sauskelnių poką, tai užima pusę lagamino
Sveikos! 🌷
Na kaip jaučiatės? 🙈 Man baisus nugaros skaudėjimas prasidėjo. Judu kaip senolė,nors ir tos geriau juda 🙄 Ir nežinau kaip sau padėti. Galvojau šiandien išvaikščiosiu tą skausmą. Bet oras lauke..😭😭😭
Dėl tašės. Tai dar nesidedu. Ne viską sau turiu nusipirkusi. Kai viską turėsiu tuomet pradėsiu. Nors ju kirba mintys kad gal jau reikia po truputį dėliotis 🙈😅😅
O vežimuką prieš porą dienų nusipirkom. Esu begalo laiminga. Nu jis man tooooks gražus 😍😍 Išsirinkom tutis viva life 3in1 🙈
Gabija šir parašė:
Dar ne
vikusius parašė:
Sveikos! 🌷
Na kaip jaučiatės? 🙈 Man baisus nugaros skaudėjimas prasidėjo. Judu kaip senolė,no…
Nesiokit dirza;)
Aš kaip tik savaitgalį užsisakiau visokių dalykų gimdymui, po gimdymo į ligoninę, tai kažkada jau pradėsiu irgi po truputį dėliotis. Man irgi pirmas kartas ir viskas baisu atrodo
Tik va su vežimu tai galvos skausmas ką rinktis, visiškai jokio supratimo apie juos. O internete tai man jie visi vienodi. Tik kainos skiriasi. Bet žiūriu tuos 3in1.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai