2022.01.12 02:48 (prieš 4 m.)
Kas yra tas negatyvas? Man,rodos,mes kažkaip daiktus ne tais vardais vadiname. Aš suprantu,kad gali kazkas šokiruoti, nuliūdinti ar supykdyti. Mano įdėtas postas yra realybe. Kažkieno gyvenimiška pasidalinta patirtis. Planuojančiu forumuose moterys dalijasi apie persileidimus ir panašiomis situacijomis susijusiomis su tuo. Tai irgi negatyvas? Šitoje temoje taip pat buvo viena mama, kuri neteko savo maziuko gan vėlyvoje savaitėje ir pasidalino sakyciau smulkiomis detalemes apie netekti. Man taip pat tada buvo šokas. Pamenu pradėjau skaityti ir ieškoti info, kodel taip jai galejo nutikti,kad ir man taip nebutu. Tai yra mūsų pasirinkimas ar eiti į formus, į kuriuos bet kas ir bet ką gali rašyti. Viešoje platformoje įžymybės dalinsi savo skausmu ir netektimis. Pagalvoji kartais, gal per daug atvirai. Bet ar jos skleidzia ta "negatyvą"? Taip pat,manau, ne viena iš tu,kurios uždėjo vėliavėle po mano postu žiuri žinias, kur tikrai vien į saldainio popierėli suvyniotos negatyvas, kad prikaustytu žmones prie ekranu. Reiketu skirti, kur yra tikros gyvenimiškos istorijos ir mes galim kažką gauti,pasimokyti,užjausti ir išjausti už kita žmogų ir kur gal ištikro dirbtinai sukurtas fonas kad žmogus blogai pasijaustu ir dar ilgai persekiotu bloga emocija. Aš pasidalinau tuo postu ne del to kad einu ir "knisuosi" ieškodama blogio ir kas negera pasaulį dedasi. Tikrai ne! Tiesiog ta moteris iš posto mano artimos drauges pažįstama. Man pačiai buvo be galo skaudu skaityti. Bet tik paskaityti ir palikti kažkaip irgi neatrodė teisinga.Norėjosi kažką padaryti bent, kad gal kažką apsaugot nuo to paties. Jums taip nėra gyvenime buve? Manau yra ir kiekvienas turėtume tureti ta jausmą ir nelikti abejingi. Gal ta moteris būtų priėmusi kitokį sprendimą dėl skiepo jei butų girdėjusi apie panašia situacija (duok Die kad jų tokiu nebutu). Manau, truputeli reiktu mūsų visuomenei padeti tuos rožinius akinius į šoną ir gyventi realybėje. Visad pamąstyti, jei aš nelinkciau abejingu vienoje ar kitoje situacijoje, gal kažkam bent kiek padėčiau, kazkas pasikeistu į gera ♥️.