Musesupuse parašė:
Man kaip tik atrodo gautuosi labai naudinga diskusija jei butu remiamasi moksliniu straipsniu informacija, bet ne "mano kaimynes vyro sesers dukra va autozma nustat…
Dėl autizmo nieko nesakau, sakau, kad noriu atidėti iki 2 metuku
Musesupuse parašė:
Man kaip tik atrodo gautuosi labai naudinga diskusija jei butu remiamasi moksliniu straipsniu informacija, bet ne "mano kaimynes vyro sesers dukra va autozma nustat…
Dėl autizmo nieko nesakau, sakau, kad noriu atidėti iki 2 metuku
Citrina10 parašė:
Metuku proga gavome pakartotini meningokoko skiepa, vaikui temp 37,5-38,5 jau trecia diena, tik su vaistais geriau buna, kitaip irzlus... dar pora lartu viduriavo..…
Man sakė per dvi paras turi praeit. Paprastai tik trijų dozių, vieną po kitos užtenka suduot
Pasiskambinkit šeimistei. Gal kartu koks virusas prisikabino poliklinikoje
Ingrida 1995 parašė:
Dėl autizmo nieko nesakau, sakau, kad noriu atidėti iki 2 metuku![]()
Uoj as tikrai ne jums ta taikiau 😁 cia tik pavyzdi pateikiau kaip kartais mamos kaip rimciausia argumenta naudoja kazkieno vieno patirti, kuri gali buti ir atsitiktinumas 😊 jusu zinutes paskaicius ir pagalvojau, kad butu idomi diskusija jei visi taip argumentus pateiktu. Man kaip nemokanciai ieskoti saltiniu labai patinka kitu rastos izvalgos 😁
Rimvydė parašė:
Ar yra dar kieno vaikas nerodo rodomuoju pirštu į daiktus, ar jau mes vieni čia tokie likę?![]()
Maniškė kartais rodo, bet pagrinde visu delnu
Rimvydė parašė:
Ar yra dar kieno vaikas nerodo rodomuoju pirštu į daiktus, ar jau mes vieni čia tokie likę?![]()
O bent ranka rodo, moja į tą pusę, ką parodyt nori?
Maniškė dabar nuolat į viską su pirštu rodo ir vis "kas čia? Kas čia?"
kristute1 parašė:
O bent ranka rodo, moja į tą pusę, ką parodyt nori?
Maniškė dabar nuolat į viską su pirštu rodo ir vis "kas čia? Kas čia?"![]()
![]()
Vat būtent moja į tą pusę ranka
Rimvydė parašė:
Vat būtent moja į tą pusę ranka![]()
Maniškė irgi ilgai tiesiog mojo. Porą dienų pati vis bedžiau visur pirštu jai rodydama, tai greit perprato
kristute1 parašė:
Maniškė irgi ilgai tiesiog mojo. Porą dienų pati vis bedžiau visur pirštu jai rodydama, tai greit perprato
Ta.e ir esmė, kad aš jau jam saug laiko rodau, kad pirštu rodytų, bet vis nedaeina
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai