Pipirelis parašė:
Na šian dar tik du kartus žindžiau! Man jau pasiekimas🫠😅
O naktį valgo pieną?
Pipirelis parašė:
Na šian dar tik du kartus žindžiau! Man jau pasiekimas🫠😅
O naktį valgo pieną?
Hortė parašė:
O naktį valgo pieną?
Jeigu nieks nedygsta ir kitų reikalų nėra, tai atsikelia 1-2 kartus, kai jau su soske nebesužaisi. Bet jei dantys, serga ar pan., tai būna ir dažniau bunda ir raminasi tik krūtim🫠
Pipirelis parašė:
Jeigu nieks nedygsta ir kitų reikalų nėra, tai atsikelia 1-2 kartus, kai jau su soske nebesužaisi. Bet jei dantys, serga ar pan., tai būna ir dažniau bunda ir ramin…
Ir pas mus jei gera naktis. Tai 1-2 kartus. Nors ir va dabar dygsta dantys, bet jis neverkia. Du krūminiai jau išlindę kažkiek, tai iltynių laukiam. Nes ten ant dienų. Sūnus jau gal vaikšto savarankiškai?
Hortė parašė:
Ir pas mus jei gera naktis. Tai 1-2 kartus. Nors ir va dabar dygsta dantys, bet jis neverkia. Du krūminiai jau išlindę kažkiek, tai iltynių laukiam. Nes ten ant die…
Maniškis su ašarom naktim auginasi dantukus. Vienas išlindo, buvo ramu porą dienų, tai šią naktį buvo reikalų😅🫠
Nevaikšto, tik palei baldus treniruojasi. Dar turbūt porą mėnesių lauksim 🤗
O kaip jūsų?
Pipirelis parašė:
Maniškis su ašarom naktim auginasi dantukus. Vienas išlindo, buvo ramu porą dienų, tai šią naktį buvo reikalų😅🫠
Laaabai padeda pamatyy bendraamzius vaikatancius. Bent maniskis vaikaciojo p keleta zingsneliu max10. Pamate drauges vaika vaikstanti dar kartu bebunant pradejo didet noras vaiksciot
Pipirelis parašė:
Už baldų vaikšto. Ir už vienos rankos. Namuose du žingsnius pats nuėjo. Nes jis ten stovėjo atsirėmęs o aš ji kviečiau. Atėjo
Tai mūsų viską vėlai daro. Pirma pradėjo kaip ir eit. O paskui tik ropot. Atsisėdo irgi ne taip kaip visi.
mmatrioska parašė:
Laaabai padeda pamatyy bendraamzius vaikatancius. Bent maniskis vaikaciojo p keleta zingsneliu max10. Pamate drauges vaika vaikstanti dar kartu bebunant pradejo did…
Su vaikais tai irgi tas pats..tik pamato iškart lele sako. Ir pas juos bėga, tik spėk iš paskos
mmatrioska parašė:
Laaabai padeda pamatyy bendraamzius vaikatancius. Bent maniskis vaikaciojo p keleta zingsneliu max10. Pamate drauges vaika vaikstanti dar kartu bebunant pradejo did…
Reiks draugų ieškot ir mums😅 kieme tik jau mokyklinukai laksto, tai mažas išsižiojęs tik stebi🤗😅
Hortė parašė:
Už baldų vaikšto. Ir už vienos rankos. Namuose du žingsnius pats nuėjo. Nes jis ten stovėjo atsirėmęs o aš ji kviečiau. Atėjo![]()
Aš nepergyvenu, buvome vienoje mankštoje/konsultacijoje. Apžiūrėjo ką vaikas daro, pasakė dar turi pasistiprinti, dar anksti vaikščiot. Bet ir tai progresas yra, jau daug drąsiau ant kojų jaučias
Pipirelis parašė:
Reiks draugų ieškot ir mums😅 kieme tik jau mokyklinukai laksto, tai mažas išsižiojęs tik stebi🤗😅
Tai ir mes buvom visur. Sako viskas gerai čia su juo. Aš vis gaunu palyginu iš vyro pusės sesers, kad sle dukra metų ėjo o jis pats neeina. Kiek pamenu tai tikrai neėjo labai nervina taip. Jis ir taip šaunuoliukas
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai