Missy parašė:
Sveikos, ar su 37.1-37.3 temperatūra įleidžia į gydymo įstaigas?🤔 Ryt vizitas, o mano nėštuminė temp tokia aukštoka🤔
Pas mus net niekas nematuoja temperatūros
Missy parašė:
Sveikos, ar su 37.1-37.3 temperatūra įleidžia į gydymo įstaigas?🤔 Ryt vizitas, o mano nėštuminė temp tokia aukštoka🤔
Pas mus net niekas nematuoja temperatūros
Sveikos trečią dieną jaučiuosi labai blogai galvos svaigimas atrodo tuoj širdis išlips tiek spaudžia krūtine ir tirpsta dešinė ranka pas daktare teturiu but rytoj vakar matavausi spaudimą buvo
140
80
73
Dazniausei su pulsu man blogai yra bet dabar pulsas geras
Kas ce gali but ar verta sunerimti
Muselioks parašė:
Sveikos trečią dieną jaučiuosi labai blogai galvos svaigimas atrodo tuoj širdis išlips tiek spaudžia krūtine ir tirpsta dešinė ranka pas daktare teturiu but rytoj v…
Labas, man kai neramu dėl savęs ar vaiko, skambinu į ligoninės priimamąjį pasikonsultuot, ten budintys daktarai yr. tai patars jie ir gal bus ramiau Jums
Kesha parašė:
Dėl NIPT tyrimo. Galbūt yra dariusių Antejoj? Domina per kiek dienų atėjo atsakymas 🙂
Praėjusią savaitę dariau šį tyrimą, seselė sakė, kad atsakymas bus per 10 darbo dienų.
Muselioks parašė:
Sveikos trečią dieną jaučiuosi labai blogai galvos svaigimas atrodo tuoj širdis išlips tiek spaudžia krūtine ir tirpsta dešinė ranka pas daktare teturiu but rytoj v…
Virsutinis aukstokas, riba nestume 140/90,skambinkit gydytojai,klauskit kaip elgtis
Kesha parašė:
Dėl NIPT tyrimo. Galbūt yra dariusių Antejoj? Domina per kiek dienų atėjo atsakymas 🙂
Sakė per maždaug savaitę. Dabar laukiu rezultato.
Sveikutes
mano terminas liepos 14 :). Viskas labai sudėtinga- pilvo skausmas, maudimas visą laiką, buvau pradėjus kraujuoti, bet laikomės labai atkakliai. Tik vat vėl toks neaiškumas- nu labai mažai išskyru, keistas jausmas viduje lyg užsikišę ten kažkas. Vienu žodžiu neleidžia pasidžiaugt laukimu, amžinas stresas nuo pat pirmos dienos 😰
Malvin parašė:
Aš čia visiškai ne į temą, bet matau,kad čia dalis irgi neskiepytų, gal galėsite atsakyti ar pasidarius tą testą dėl darbo ir gavus europinį pažymėjimą ar galima ka…
Taip, žinoma
aš testuojuosi.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai