Kolduniukas parašė:
Žinokit, mano mana pati operacinėje dirba,jei jos neleistų tai įsivaizduoju kaip ten viskas pasibaigtų.. 😅
A tada kitas dalykas
tada tikrai ramiau bus
Kolduniukas parašė:
Žinokit, mano mana pati operacinėje dirba,jei jos neleistų tai įsivaizduoju kaip ten viskas pasibaigtų.. 😅
A tada kitas dalykas
tada tikrai ramiau bus
ponia.gandriene parašė:
Klausimas, aktualus toms, kurias vis dar pykina. Ar tikrai einant priduoti kraujo bendrajam kraujo tyrimui, negalima nieko būt valgius? Tarkim nė jogurto 3 valandos…
Manęs nepykina, bet kai paskutinį kartą ėjau pas ginę, ėmė bendrą kraują ir reikėjo atsinešti šlapimą bendram tyrimui, tai buvau papusryčiavus, nes vizitą turėjau 11.30, o kraują ėmė išvis gal dar po valandos. Tai kur ten tiek nevalgyt... Ir dar perklausiau, sakė gi ne gliukozę žiūrėsim, tai viskas ok. Nes ir dėl šlapimo, gi jis "galioja" apie valandą, tai natūralu, kad tokiu metu jau būna pavalgiusios nėštutės. Bent jau kur aš lankausi, tai tokia politika.
Monicute1 parašė:
Kaip faina, kai yra gyvi mokymai😊 gal turit rekomendacijų online mokymų, būtent apie naujagymio priežiūrą po gimdymo?
Klausėme Sveikas mažylis (pas juos dabar ir gyvuose dalyvavom) ir dar klausiau Krikščioniškų gimdymo namų (mačiau jau ir balandžio grafikas yra).😊
Rodo parašė:
O mes šiandien labai fainus gyvus mokymus apturėjom apie naujagimio priežiūrą ir žindymo pradmenis. Taip gerai nuteikė,labai džiaugiuosi,kad sudalyvavom😊 Ir dar lab…
Vilniuje?
pasidalinkit!
misslinute parašė:
Manęs nepykina, bet kai paskutinį kartą ėjau pas ginę, ėmė bendrą kraują ir reikėjo atsinešti šlapimą bendram tyrimui, tai buvau papusryčiavus, nes vizitą turėjau 1…
Šlapimą tai aš ryte pasidarau ir nešu per pietus,nes vis toks laikas išpuola🙂
Lau32 parašė:
Vilniuje?pasidalinkit!
Vilniuj. Jau buvau kelis kartus minėjusi-Sveikas mažylis. 😊 Bet neesu tikra ar dar bus šį mėnesį. Tikrinkitės jų tinklalapy.😊
Dezavu323 parašė:
O tos kurios jau turite vaikuti, kada pradejote pazindinti leliuka su artimaisiais?ir dar klausimas kada pirma karta palikote vaika, kad ir keliom valandom?
![]()
Su paciais artimaisiai,tada dar covido nebuvo,gimdymo namuose,o kodel taip nusprendem, nes kai grisim namo,nenorejom visu aplankimu. O visus kitus pakvietiem krikstinoms kai jau buvo 3,5 men.buvo covidas,pradzia,atlaisvino,tai sukvietem i baznycia ,poto i kavine.nes kiekviena priiminet namuose,kazka daryt valgyt,poto tvarkytis,oj nenorejom.dabar,tikrau puiki kad negalima aplankyt
ir leliuka pamatys tik patys artimiausi, tai mociutes,senilis, vaikiuko dede,vaikiuko teta su seima ir viskas.nes jie supratingi,ateis ir iseis.o visiems kitiems pranesim sms kai gimsim ir jau aplankit,tikrai negreit.nes siaip turi atsiklaust ar galima.nes tikrai pora menesiu min nieko nenoresiu matyt,o to labiau sokinet aplink.busiu bloga ok.bet ir taip bus sunkokas laikotarpis,nes vyresniam tik du metukai ir taip jam bus o gal ne mazas stresas,kad teveliai ne tik jo :)₩
Vasaros mergaitė parašė:
O kodėl taip sakot, kad gauti santaruose privačią palatą tai misija neįmanoma? Ka tiek daug gimdanciu?
Bent jau praeitą savaitę buvo kosmosas.
Mane jau buvo suruošę CP, lašinė sulašinta, gulėjau su ta operacine apranga, atbėgo gyd.,sako atleiskit, operuosim rytoj🙈 buvo siaubingas antplūdis gimdyvių ir naujagimių. Tai jausmas buvo ne koks, jau laukiau ir dar parai atidėjo. Kadangi buvo ne extra, tai užleidom, kam svarbiau.
O su mergina viskas kolkas tikrai gerai, tfu tfu tfu. Jau visa ištirta pertirta, liko vienas kažkoks kartotinis genetinis tyrimas ir žada paleist namo suėjus pilnoms 36sav🙂 valgo tik mp iš krūties, tai be geltos nieko labai ir neturėjom daugiau.
Dezavu323 parašė:
O tos kurios jau turite vaikuti, kada pradejote pazindinti leliuka su artimaisiais?ir dar klausimas kada pirma karta palikote vaika, kad ir keliom valandom?
![]()
Tuo metu kai gimė mažytė gyvenom pas mano tėvus, nes statem nama. Tai jie jau ir pamatė iškarto. Visus draugus po maždaug mėnesio, Vyro tėvai po dviejų savaičių maždaug.
Pirmą kartą palikome kai buvo dvi sav. ėjome į draugo jubiliejų kelioms valandoms.
O šiaip kadangi mes gyvenam netoli mano tėvų, tai jai pernakvoti kokį penktadienį ar šeštadienį labai iprastas dalykas, nes kol nesilaukiau tai išėjimai su draugais savaitgalį į kokį barą pas mus budavo kiekvieną savaitgalį. Tai jeogu einam kur dar galima vaikus pasiimti tai visad ją imam, o jeigu jau toks naktinis klubas ir grižtam vėlai visada pas mano tevus lieka.
ponia.gandriene parašė:
Klausimas, aktualus toms, kurias vis dar pykina. Ar tikrai einant priduoti kraujo bendrajam kraujo tyrimui, negalima nieko būt valgius? Tarkim nė jogurto 3 valandos…
Bendram kraujui galima eiti po sočių pusryčių.
Tik dėl gliukozės nereik valgyti.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai