33Žibutė parašė:
Tokią kepurytę ką tik gimusiam mažyliui dėsit? Nežinau ir aš kokią reikia įsigyti.
Taip, planuoju dėti einant į lauką. 🙂
33Žibutė parašė:
Tokią kepurytę ką tik gimusiam mažyliui dėsit? Nežinau ir aš kokią reikia įsigyti.
Sveikos, ar nesusiduriat su maksties niezejimu ir sausėjimu paskutinem savaitėm?
Jokie tirpalai,geliai,zvakutes nepadeda.
Tyrimai geri,paprastas maksties išsausėjimas ir niezulys...
Gydytojos patarimas paparastas kentet iki kol pagimdysiu,nu bet kazkaip neisnesa smegenys man jau.... Gal kažkam buvo ir radot būdą,kuris ilgainiui numalsino?🤔 Negana,kad ir taip jau sunku,tai dar ir problemytes apacioj isvis nuvargins per paskutini menesi...🙄😒
kristuulka parašė:
Galite foto kepurytės? 🙂
Pieva13 parašė:
Sveikos, ar nesusiduriat su maksties niezejimu ir sausėjimu paskutinem savaitėm?
Jei zvakutes kokios, nieko neoadeda. Gal paprastas bekvapis lubrikantas veiktu kazkuriam laikui... 🤔
33Žibutė parašė:
Galite foto kepurytės? 🙂
Pieva13 parašė:
Pabandykite clogin putas
Pieva13 parašė:
Man su pirmo buvo, viską isbandziau, bet padejo nuimt niezejima ir siek tiek sausuma tai clotrimazolum, ir clogin maksties tirpalas
33Žibutė parašė:
Vos tik toks požymis pradėjo reikštis, "Neolife" alijošiaus gelį pasitepiau, ir viskas dingo.
Ar tokį turite minty?:
https://www.tavodelne.lt/aloe-vera-gel-nutriance-raminantis-alavijo-gelis-visu-tipu-odai-100-ml
Laba diena, tureciau klausima, jau pora savaiciu gydytoja sako, kad. Mergaites pilvukas per mazas ir aplamai ji labai mazute, kiekviena savaite tikrina, siandien buvo 31+6, Kiek jusu leliukai svere tokiu laiku? Nes dabar jau turiu darytis pas kazkokios antro lygio ginekologa termina, jau is tikruju nebezinau ar cia prrgyventi ar cia mano gydytoja tokia is pagasdinanciu labiau..
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai