2022.11.01 12:05 (prieš 3 m.)
Elijas
🗓️ 2022.11.01
⏰5.57h
⚖️3.430g
📏52cm
Vis dėlto nuvykau apie 22 į ligoninę, sąrėmių nematė, skausmas eina sau..... tai pagalvojo, kad paguldys į gimdyklą, suleisti nuo skausmo vaistus, kad pamiegot galėčiau. Skausmai vis gilėjo, miegoti neįmanoma, bet galvą apneša. Čia vaistai į užpakalį buvo leidžiami. O dar kartą leido į veną, tuos pačius, kada visai prieš kaklelio atsidarymą. Epidiuro nereikėjo. Vienu žodžiu, ilgas gimdymas, sunkiausia buvo tai, kad rėkiu, nes noriu stumti, o man sako nejuokauk, vaikas dar net nesirodo, susidrąskysi visus viduje esančius organus, tik po kokių poros valandų galėsi stumti. Eina peklon 😱😱😱 visiškai buvo pravalas..... norėjau, kad užmigdytų ir darytų CP. Bet gal po kokių 20 min sako, kad galėsiu stumti, reikia verstis ant nugaros. Na tada kitas linksmumas prasidėjo 😳😳😳😳 uuuffff.....
Kai kaklelis atsivėrė, tai apsivėmiau. Išorėje plyšau.
Visa laimė, kad gavom su vyru šeimyninę palatą, tai negaliu atsidžiaugti. Jau buvau duše, pamiegoti nepavyksta, negaliu fiziškai ir emociškai atsigauti. Nes jei pirmieji skausmai prasidėjo apie pusę pirmos, o ligoninėje apžiūrai buvau 16 val, pagimdžiau beveik 6 ryte, tai uuuffff, skausmai labai išvargino 😢😢
Bet tas mažas stebuklėlis viską atperka ❤🥰 vis dar nesuvokiu, kad tai MANO vaikas 🥰🥰❤😍
Su vyru vis paverkiam po posmą iš laimės ❤
Gimdykloje labai daug reikia stiprybės, valios ir beprotiškai svarbu iškvėpuoti sąrėmius, tai palengvina mums pačioms skausmus. Ir stenkitės nerėkti kai jau vaiką stumiat, geriau pasilikite jėgas pačiam procesui, taip ir vaikui ir pačiai lengviau 🙏😍
Labai linkiu stiprybės laukiančioms 🙏❤