Braškė.. parašė:
Padaviau prašymai dvejiems metams, o antrus metus rašysiu ant vyro, taip tikrai labiau apsimoka 😊
O kaip ir kada tie antri metai persiraso ant vyro? Jei jau dabar paskaičiavo kokios išmokos bus ir antrais metais
Braškė.. parašė:
Padaviau prašymai dvejiems metams, o antrus metus rašysiu ant vyro, taip tikrai labiau apsimoka 😊
O kaip ir kada tie antri metai persiraso ant vyro? Jei jau dabar paskaičiavo kokios išmokos bus ir antrais metais
Braškė.. parašė:
O nuo kada pildot prašymus. ?
Ivgor parašė:
Likus 2sav iki NGA pabaigos
Ameri parašė:
Kaip suprantu baiginėjantis metams reikia pildyt nauja prašymą ir atsisakyt seno.
Ivgor parašė:
Man dekretas iki 23dn prasitėsė del cp, bet jau visur užsipildžiau, laukiu kol buhaltarė patvirtins ir tiek 🙂 vis vien gausim visos pinigus tik Gruodi
angel22 parašė:
Kur ir kada reikia pildyti? Man dekretas iki lapkr 13? Poto i motinystes
Sodros puslapyje
Ameri parašė:
Einant pirmiems metams i pabaiga,jus pildysit prasyma,kad atsisakot gauti motinystes ismoka nuo (mano atveju) 2023.09.12,o vyras pildys,kad nori gauti tevystes ismoka nuo 2023.09.13.
Eglelita parašė:
Sveikutes, mamytes, kaip kovojat su pilvo diegliukais? gal ka stebuklingo veiksmingo atradot?🫣
Mums atitiko sitie 
Tik va nezinau ar mes turejom tuos diegliukus nes labai silpnai pasireiske....
Monika225 parašė:
Mums atitiko sitie
Tik va nezinau ar mes turejom tuos diegliukus nes labai silpnai pasireiske....
Man sitie nuo pilvo putimo ,kai pirmagimei reikejo,labiausiai pasiteisine buvo
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai